LORD franciaágy

Rendelhető is

LORD franciaágy

LORD franciaágy
170 cm x 215 cm, ÓRIÁS ágyneműtartós klasszikus eleganciát tükröző, mégis modern hálószobabútor. A kiállított darab fekvőfelülete: 160 cm x 200 cm, de többféle méretben és színben rendelhető franciaágy!

118 000 Ft

Kategória:
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről

Leírás

LORD franciaágy

Első ránézésre is látható, hogy a LORD egy elsőosztályú kárpitos munka és a klasszikus és a modern stílus ötvözetének a gyümölcse. Álmai ágyának csak a képzelete szab határt, hiszen a LORD franciaágyat egyedi méretben és többféle színben rendelheti meg az Abútoroutletnél, hogy a hálószobája a lehető legtökéletesebb hely legyen az édes pihenésre. A LORD a modern franciaágyaknál magasabb fekvőfelülettel készült, így az idősebb korosztály számára is ideális választás.

A képeken látható barna- vanília színű LORD franciaágy teflonos szövettel készült, melynek pozitív tulajdonságáról a következő sorokban olvashatnak:
A teflonbevonatú textília – tapadásmentes – egy technikai textil, melynek fő funkciója a vízlepergető és a szennytaszító hatás.A bevonat minősége szerint többféle lehet, az egyszerű vízlepergető tulajdonságtól kezdve a szennytaszító bevonatig terjed. A teflonos, szennytaszító, vízlepergető eljárás lényege, hogy a molekuláris szinten vegyszer-molekulákat csatolnak az egyes szálakhoz, amelyek összefüggő, sima és teljesen átlátszó réteget hoznak létre annak felületén. Ez a vegyszerréteg felelős azért, hogy a folyadék ne folyjék szét, megőrizve felületi feszültségét, csepp formában maradjon a textil felületén. Amennyiben a folyadékgömbök felületi feszültsége megmarad, nem tudnak beivódni a szálakba.

A fejtámla magassága: 81 cm
A fekvőfelület magassága: 54 cm

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.