ALAINE sarokkanapé

Akciós

ALAINE sarokkanapé

ALAINE 
275 cm x 200 cm, modern vonalvezetésű, kényelmes, állítható fejtámlás, ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé MOST BEVEZETŐ ÁRON többféle színben érkezett az ABútoroutlet kínálatába!

199 000 Ft 179 000 Ft

Kategóriák: ,
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről
  • Cetelem áruhitel

Leírás

ALAINE sarokkanapé
A lengyel piac meghódítása után, most bombaként robbant a magyar piacra is az ALAINE sarokkanapé. Remek ára mellett, kifogástalan minősége, valamint modern és elegáns megjelenése miatt is különösen közkedvelt darabnak számít. Pillanatok alatt az ALAINE kétszemélyes ágynak nyitható, az ÓRIÁS ágyneműtartója pedig mindenkit azonnal levesz a lábáról!

HR szivacsos ülő és fekvőfelülettel készült, modern kanapé.
HR szivacs a legjobb minőségű hideghab szivacs(HR high resilience= nagy rugalmasság). A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt a testnek. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az HR szivacs jobban szellőzik és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a normál szivacs matracoknál.

 

TÖBBFÉLE SZÍNBEN ÉS ÁLLÁSBAN, MOST BEVEZETŐ ÁRON RENDELHETŐ 

Ülésmélysége: 60 cm
Ülésmagassága: 40 cm
Karfa magassága: 56 cm
Háttámla magassága: 68 cm és 83 cm között állítható
Fekvőfelülete: 125 cm x 193 cm

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.