Copperfield L alakú kanapé

Copperfield L alakú kanapé

Copperfield L alakú kanapé
305 cm x 150 cm, trükkös sarokgarnitúra. A bútor David Copperfield-ről a többszörös Emmy- díjas, amerikai illuzionista után kapta a nevét….. nem véletlen. Ez a modern minimalista stílusban készült, drapp színű kanapé, megannyi lehetőséget rejt magában! A képeket nézve Ön sem fog hinni a szemének, ezért kérjük látogasson el hozzánk és tekintse meg élőben is ezt az ülőgarnitúrát!

239 000 Ft

Kategória:
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről

Leírás

Copperfield sarokgarnitúra

A Copperfield sík kanapé már többször elnyerte magyar emberek tetszését , most pedig “L” alakban kápráztatja el vásárlóközönségünket. Az ülőgarnitúra BALOS állásban és hatalmas franciaágynak nyitható változatban érkezett. Az ággyá alakításhoz szükséges lábakat a tervező, a kanapé ülőfelületébe rejtette egy cipzáros “zseb” megoldással. Az ülőgarnitúra 2 részének háttámlája többféle komfortfokozatra állítható, illetve a a részek külön – külön is mozgathatóak előre és hátra!
Aki szereti a modern minimalista stílust, vagy csak kíváncsi erre a kanapé unikumra, az kérjük látogasson el a 9.kerület Soroksári út 132- szám alatt található bemutatótermünkbe.

Ülésmélysége: 66 cm – derék párnákkal mérve 55 cm
Ülésmagassága: 44 cm
Karfa magassága: 60 cm
Háttámla magassága: 80 cm
Fekvőfelülete: 184 cm X 200 cm

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.