VITO nyitható sík kanapé

VITO nyitható sík kanapé

VITO nyitható sík  kanapé

222 cm x 90 cm, PRÉMIUM VITO szövettel készült, FRANCIAÁGYNAK nyitható kanapé. Állítható kartámlája, és modern vonalvezetése maximálisan szolgálja a kényelmet, mind összecsukott, mind ágynak nyitott formában. Rugós ülőfelületű, kényelmes darab. Ideális vendégszobába, vagy kis lakásokba, mert akár mindennapos alvásra is alkalmas. Fiatalos design kanapé, egyszerűséget sugárzó, de nagyon kellemes egyben praktikus világos szürke színben, azonnal az öné lehet.

169 000 Ft

Kategóriák: ,
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről
  • Cetelem áruhitel

Leírás

VITO kinyitható sík kanapé 

Kicsi és nagyon praktikus kanapé, mely előre nyíló ágygéppel rendelkezik, akár állandó alvásra is alkalmas 160 cm-es fekvőfelületű franciaággyá nyitható.
Összecsukva is maximálisan szolgálja a kényelmet állítható különleges disign-nal rendelkező karfáival és puha párnáival. Minőségi , könnyen tisztítható szövetkárpittal látták el felületét, színe pedig minden környezetbe beilleszthető. Ez az egyszerű, letisztult, de modern megjelenésű bútor kis lakásokba vagy vendégszobába is kitűnő választás, melyhez most nagyon kedvező áron juthat hozzá leendő tulajdonosa.

Métere: 222 cm x 90 cm

Ülésmagassága: 44 cm
Ülésmélysége: 85 cm
FEKVŐFELÜLETE: 160 cm

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.