Rendelhető is
Akciós

AMIGO sarok kanapé, bőrből is

379 000 Ft

Több színben, állásban és méretben rendelhető sarok kanapé mely akár egyedi méretben plusz elemekkel is bővíthető, hogy Önnek a legtökéletesebb élményt nyújtsa. Egyenesen a németországi piacra készülő gyártósorról CSAK NÁLUNK!

Ágynak  nyitható, ágyneműtartós minden igényt kielégítő kényelmes, ugyanakkor divatos sarok kanapé amely csodaszép éke lehet nappalijának.

Leírás

cmAndalúzia mozgó elemei

Andalúzia sarokkanapé méretes rajz

Amigo sarokkanapé

240 x 205 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé a paletta minden színében választható színű kárpittal, akár valódi bőrből is. Rendelhető nagyobb kivitelben 240 x 265 cm-es két karfás változatban, és mini variációban is 240 x 178 cm-es kivitelben is. Az Amigo sarok bővíthető plusz elemekkel is amennyiben egyedi méretre lenne szüksége. A beépített ágygépesített vendégágy funkció kinyitott állapotban 120 x 175 cm-es fekvőfelületű. Modern kialakítású, gyönyörű sarokgarnitúra melyet a párnázott háttámlák, és a hullámrugós plusz hideg habszivacs ülőfelület tesz igazán kényelmessé. A kanapéhoz extra párnák rendelhetők. Az Amigo sarokkanapé ülőgarnitúra variációban is kérhető. Az ülőfelület magassága 45 cm. A bútor teljes magassága 90 cm. Lekerekített vonalaival ez a sarokkanapé szemet gyönyörködtető látvány, míg a minőségi anyagok felhasználása és a mérnöki tervezés igazi wellness élményt nyújt a testnek.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.