Rendelhető is
Akciós

AMIGO sarokgarnitúra, bőrből is

544 000 Ft

AMIGO sarokgarnitúra

Több színben, állásban és méretben rendelhető sarok kanapé mely akár egyedi méretben plusz elemekkel is bővíthető, hogy Önnek a legtökéletesebb élményt nyújtsa. Egyenesen a németországi piacra készülő gyártósorról CSAK NÁLUNK!

Ágynak  nyitható, ágyneműtartós minden igényt kielégítő kényelmes, ugyanakkor divatos sarok kanapé amely csodaszép éke lehet nappalijának.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Leírás

AMIGO sarokgarnitúra, sarokkanapé

Amigo sarokgarnitúra működése

 

Amigo sarokgarnitúra

328 x 240 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra a paletta minden színében választható színű kárpittal, akár valódi bőrből is. Rendelhető többféle méretben, ágyazható vagy fix kivitelben is. Az Amigo sarok bővíthető plusz elemekkel is amennyiben egyedi méretre lenne szüksége. A beépített vendégágy funkció segítségével 120 cm széles fekhelyet kaphatunk. Modern kialakítású, gyönyörű sarokgarnitúra melyet a párnázott háttámlák, és a hullámrugós plusz hideg habszivacs ülőfelület tesz igazán kényelmessé. A kanapéhoz extra párnák rendelhetők. Az ülőfelület magassága 45 cm. A bútor teljes magassága 90 cm. Lekerekített vonalaival ez a sarokkanapé szemet gyönyörködtető látvány, míg a minőségi anyagok felhasználása és a mérnöki tervezés igazi wellness élményt nyújt a testnek.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.