Avellion sarok kanapé, bőrből is

Rendelhető is

Avellion sarok kanapé, bőrből is

369 000 Ft

Avellion sarok kanapé a stílus és elegancia nagykövete. Állítható fejtámláival és ágynak nyitható és ágyneműtartós funkciójával az Avellino sarok kanapé minden igényt kielégít. Ezer színben, millió kárpittal, jobbos és balos állásban is rendelhető letisztult vonalú elegáns mégis divatos sarok kanapé. Letisztult vonalaival és króm lábaival a modern enteriőr tökéletes berendezése.

  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről
  • Cetelem áruhitel

Leírás

Arrata méretek

 

Avellion sarok kanapé

275X225 cm-es sarok kanapé melyet hullámrugó és hideghab szivacs tesz ellenállhatatlanul kényelmessé. A vendégágy funkció egy mozdulattal ágynak nyitható, ágyneműtartója felnyíló rendszerű mely így igazán helytakarékos és praktikus megoldása a tárolásnak. Állítható fej- és kartámláinak működését erős vasalatok biztosítják.  A kanapé jobbos és balos állásúban is rendelhető. A sarok kanapé magassága a fejtámlával együtt 76-96 cm. A kinyitott állapotú vendégágy mérete 205X135 cm.

A teljes kollekcióból rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is.

Méreteiben és megjelenésében is a komoly bútor kategóriát képviseli. A képen látható modern techno szürke színben maga a modern elegancia és mégis magában hordozza és tökéletesen képviseli a klasszikus bútorelemeket.

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.