Rendelhető is
Akciós

CHANTAL 2 elemes sarokgarnitúra, Bőrből is

Original price was: 429 000 Ft.Current price is: 389 000 Ft.

Chantal ágynak nyitható sarokgarnitúra

A kanapé külmérete 260 x 220 cm, a kinyitott vendégágy fekvőfelülete 195 x 120 cm.  Az ülőfelület magassága 44 cm, a karfa magassága 58 cm a földtől.

A Chantal bútorcsalád rendelhető L alakban, U-alakban és ülőgarnitúra variációkban.

Ha felsorolt kialakítások egyike sem felel meg Önnek, akkor is van megoldás! A Chantal bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

 

Kategóriák: ,

Leírás

Chantal ágynak nyitható sarokgarnitúra

260 x 220 cm-es ágynak nyitható, (ágyneműtartóval NEM rendelkező) sarokgarnitúra, amely többféle kárpittal rendelhető, a szivárvány minden színében, akár valódi bőrrel kárpitozva is.

Az egyik legtöbb variációban rendelhető bútorunk mely a pufftól, az U-alakú sarokgarnitúrán át szinten minden variációban elérhető. A sarokgarnitúra megrendelhető 2 elemes- (csak ágyazható), vagy 3 elemes (ágynak nyitható + ágyneműtartós) kivitelben is.

Modern vonalvezetésű, letisztult formavilágú elegáns sarokgarnitúra, mely beépített vendégágy funkcióval rendelkezik, hogy a tökéletes pihenési élményt hozhassa el otthonába. A Chantal sarokgarnitúra egy méltán népszerű bútorcsalád tagjaként érkezett meg üzletünkbe, hogy a letisztult eleganciát népszerűsítse a magyar piacon is.

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától és a választott funkcióktól függően!

A feltüntetett ár a 260 x 220 cm méretű, két elemes változatra  érvényes (2FB+O), vendégágy-funkcióval (ágyneműtartó NÉLKÜL), alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.