Rendelhető is
Akciós

GENOVA 3-2-1 ülőgarnitúra, bőrből is

569 000 Ft

Állítható fejtámlás modern vonalvezetésű gyönyörű kanapé variáció mely akár sarok kanapé, akár ülőgarnitúrában is rendelhető. Egyedi elemekkel bővíthető. Az alap garnitúrát egy relaxfunkciós lábtartós fotel és egy 3 személyes kanapé alkot mely az egyedi igények szerint variálható.

Egyedi elemekkel, az ön által megálmodott színekben. Mostantól semmi sem szabhat határt az elképzeléseinek. Sarok kanapé változata ágynak nyitható és ágyneműtartós változatban is kapható.  Egyenesen a gyárból az Ön otthonába. személyes

Leírás

Giancarlo kanapé variálható fejtámasszal

Genova két személyes kanapé mérete

 

Genova ülőgarnitúra

3-2-1 variációban akár relax lábtartós funkcióval ellátott fotellal is, a paletta minden színében, ezerféle kárpittal, akár valódi bőrből is rendelhető ülőgarnitúra.  Letisztult, modern vonalaival a minimál berendezésű nappalik tökéletes berendezése. Állítható fejtámlái és széles kialakítása extra kényelmet használójának. A 2 személyes kanapé 176X105 cm. A 3 személyes kanapé 206X105 cm. A fotel két méretben 116X105 cm-es és 130X105 cm-es kivitelben kapható. Mind a két méretben kérhető a gombnyomással működtethető elektromos lábtartó beépítése. Az ülőgarnitúra ülőfelületét hullámrugós és hideg habszivacs teszi ruganyossá, kényelmessé és strapabíróval. A garnitúrához extra párna rendelhető. Elegáns és gyönyörű ülőgarnitúra amely nemcsak hihetetlen kényelmet varázsol otthonába de megjelenésével olyan enteriőrt teremt amilyet minden nap örömmel lát majd.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.