SACRAMENTO sarokkanapé

Rendelhető is
Akciós

SACRAMENTO sarokkanapé

209 000 Ft 176 000 Ft

SACRAMENTO

295 cm x 195 cm, modern vonalvezetésű, ágynak nyitható sarokkanapé! A lengyel piac meghódítása után, most újabb sikervárományos bútorként érkezett MAGYARORSZÁGRA!!! Többféle színben és állásban MOST AKCIÓS ÁRON: 184.000.- Ft-tól  vásárolhatja meg az Abútoroutlet raktárából!

A kiállított darab ára még kedvezőbb: 176.000 Ft.

Kategóriák: ,
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről
  • Cetelem áruhitel

Leírás

SACRAMENTO sarokkanapé

Kényelmes, széles fekvőottomános sarokkanapé, modern kárpitkombinációkkal többféle állásban érkezett, akciós áron 184.000 ft-tól. A sarokgarnitúrát pillanatok alatt kényelmes vendégágynak lehet nyitni, így nem kell idő előtt félbeszakítani egy kellemes hétvégi baráti összejövetelt. A bútorhoz 4 db díszpárna ajándékba jár.

HR szivacsos ülő és fekvőfelülettel készült, modern kanapé.
HR szivacs a legjobb minőségű hideg-hab szivacs (HR high resilience= nagy rugalmasság). A hideg-hab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideg-hab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg-habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt a testnek. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az HR szivacs jobban szellőzik és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a normál szivacs matracoknál.

A Sacramento sarokkanapé többféle színben és -állásban rendelhető 194.000.-Ft-tól.

A kiállított darab már 176.000 Ft-ért elvihető.

Ülésmélysége: 58 cm
Ülésmagassága: 38 cm
Karfa magassága: 40 cm
Háttámla magassága: 80 cm
Fekvőfelülete: 126 cm x 210 cm

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.