ABIGÉL sarokkanapé

Akciós

ABIGÉL sarokkanapé

199 000 Ft 179 000 Ft

Az akciós ár a jobbos- és balos állásúra is szerelhető, dupla ágyneműtartós utolsó darabra vonatkozik, mely elvihető azonnal, Aris-fehér/türkiz színkombinációban!

250×150 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós, kisméretű, kompakt kanapé amely színben és állásban rendelhető.  Fiatalos megjelenése és kényelmes kivitelezése teszi igazán népszerűvé az Abigél kanapét.

Kategória:
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről
  • Cetelem áruhitel

Leírás

Abigél sarokkanapé méretes rajza

Abigél sarokkanapé

250X150 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós kisméretű sarokkanapé. Bármely színben és állásban rendelhető kompakt kanapé amely kényelmes és praktikus megoldás az olyan terekbe ahol nem áll sok hely rendelkezésre. Felnyíló ágyneműtartója elegendő tárolási helyet biztosít a vendégágynemű mellett még akár a karácsonyi ajándékok elrejtésére is. A kanapéhoz tartozó kényelmes párnák megfelelő támasztékot nyújtanak a fáradt hátnak egy kimerítő hétköznap után. A kanapé ülőfelületének magassága 41 cm. Az ottomán szélessége 70 cm.

Modern, fiatalos megjelenésű sarokkanapé amely mindent tud ami egy kanapétól elvárható. A minőségi anyagoknak és a precíz tervezésnek hála strapabíró és szép bútort vihet haza ha az Abigél sarokkanapét választja kínálatunkból.

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.