ALAINE sarokkanapé

Rendelhető is
Akciós

ALAINE sarokkanapé

236 000 Ft 209 000 Ft

ALAINE 
275 cm x 205 cm, modern vonalvezetésű, kényelmes, állítható fejtámlás, ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapét MOST BEVEZETŐ ÁRON 209.000.-Ft-tól, többféle színben rendelheti meg az ABútoroutlet üzletében!

A bútor árát a választott kárpit fajtája befolyásolhatja, érdeklődjön az akciós színekről telefonon!

Kategóriák: ,
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről
  • Cetelem áruhitel

Leírás

ALAINE sarokkanapé

A lengyel piac meghódítása után, most bombaként robbant a magyar piacra is az ALAINE sarokkanapé. Remek ára mellett, kifogástalan minősége, valamint modern és elegáns megjelenése miatt is különösen közkedvelt darabnak számít. Pillanatok alatt az ALAINE kétszemélyes ágynak nyitható, az ÓRIÁS ágyneműtartója pedig mindenkit azonnal levesz a lábáról!

HR szivacsos ülő és fekvőfelülettel készült, modern kanapé.
HR szivacs a legjobb minőségű hideghab szivacs(HR high resilience= nagy rugalmasság). A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt a testnek. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az HR szivacs jobban szellőzik és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a normál szivacs matracoknál. Ha nem talál megfelelő színű- vagy állású darabot az Alaine sarokkanapéból, akkor meg is rendelheti 209.000.- Ft-tól

 

TÖBBFÉLE SZÍNBEN ÉS ÁLLÁSBAN, MOST AKCIÓS ÁRON MEGRENDELHETŐ 209.000.-Ft-tól

Ülésmélysége: 60 cm
Ülésmagassága: 40 cm
Karfa magassága: 56 cm
Háttámla magassága: 68 cm és 83 cm között állítható
Fekvőfelülete: 125 cm x 193 cm

Alaine sarokkanapé méretes fotója

U alakban is rendelhető 299.000.- Ft-tól.

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.