Rendelhető is
Akciós

CASINA sarokgarnitúra, Bőrből is

509 000 Ft

Casina sarokgarnitúra

270 cm x 220 cm-es, modern stílusban készült kényelmi sarokgarnitúra állítható fejtámlákkal és különleges kiképzésű karfával. Megjelenését kecses fém lábazata teszi teljessé, mely kétféle színben választható. Hatalmas szövetválasztékban, mindkét állásban rendelhető L alakú kanapé ágyneműtartóval és vendégágy funkcióval.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Leírás

CASINA sarokgarnitúra

Új modellként érkezett kínálatunkba ez a letisztult formavilággal rendelkező, kényelmi funkciókkal ellátott sarokgarnitúra. Design fém lábai légiessé teszik megjelenését, rugalmas ülései hullámrugó és hideg habszivacs kombinációjával készültek.
Az állítható fejtámlák komfortossá és egyénre szabhatóvá teszik a pihenést mindenki számára. Praktikus bútor, mely könnyen ággyá nyitható és nagyméretű ágyneműtartóval is rendelkezik. Jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető, széles szövetkínálattal, fém színű vagy fekete lábakkal. Válasszon a nappalijába illő kárpitozást, akár valódi bőrből is.

Méretek:

270 cm x 220 cm
fekvőfelület: 205 cm x 135 cm

Casina sarokgarnitúra funkciói

többféle anyagból állítható támla hullámrugós szivacsos felület fém lábazattal bőrből is rendelhető

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.