Rendelhető is

LA SPEZIA sarokgarnitúra, Bőrből is

349 000 Ft

236 x 220 cm méretű design sarokgarnitúra, amely jobbos- és balos állásban, a szivárvány minden színében rendelhető, akár valódi bőrből is. Letisztult formavilága maximális kényelmet takar. Ha egy igazán kényelmes design kanapét szeretne, akkor a La Spezia az Ön kanapéja!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a választott kárpit fajtájától függően változhat.

Kérdezzen a bútorról:

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


    Leírás

    LA SPEZIA sarokgarnitúra

    236 x 220 cm-es  jobbos és balos állásban, és a katalógus minden színében rendelhető sarokkanapé amely akár valódi bőr kárpittal is kérhető. Fiatalos vonalvezetése és különleges fém lábai teszik igazi kuriózummá, amely modern megoldásaival, letisztult formavilágával tökéletesen beleillik egy fiatalos környezetbe. Kényelmes rugós ülőfelületét hideg habszivacs borítja, így tökéletes pihenési élményt nyújt, ezt egészítik ki a párnák melyek a tökéletes látvány mellett a hát kellemes alátámasztásáról is gondoskodnak. Minőségi kidolgozásának köszönhetően ötvözi a modern bútortervezés minden csúcstechnológiás megoldását és a kényelmi szempontokat is. Fém lábai stabil alátámasztást nyújtanak ennek a minden tekintetben 21. századi kanapénak.

    Kapcsolódó termékek