Rendelhető is
Akciós

TERINI sarokgarnitúra, bőrből is

344 000 Ft

TERINI sarokgarnitúra

225 cm x 160 cm méretben, ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelben nem csak szemet gyönyörködtető és különleges, hanem igazán praktikus és helytakarékos megoldás is. Kényelmes rugós ülőfelülete és a levehető / áthelyezhető párnák tökéletes ellazulást ígérnek egy mozgalmas munkával teli nap után.  Jobbos és balos állásban, MINDEN színben és anyagban, akár VALÓDI BŐR kárpittal is rendelhető fiatalos sarok kanapé. Fekete vagy ezüst színű lábbal is megrendelhető.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Leírás

TERINI sarokgarnitúra

Terini sarokgarnitúra ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelben

225 cm x 160 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós jobbos és balos állásban, illetve a szivárvány minden színében egyedi kárpittal, akár VALÓDI BŐRBŐL is rendelhető letisztult vonalú sarokgarnitúra. Hullámrugós ülőfelületét hideghabszivacs borítja így nemcsak hosszútávú minőségi megoldást de kényelmes pihenést is nyújt. Az egy mozdulattal ággyá alakítható fekvőfelülete 195 x 140 cm ami megegyezik a franciaágyak alap méretével. Az ülőfelület magassága 43 cm. Egyszerű,  divatos megjelenése tökéletes választássá teszi a Terini sarokkanapét amennyiben egy minimál berendezésű nappaliba keres bútort. A mérhetetlen nagy szövetválasztékban biztosan talál megfelelő árnyalatot.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.