Rendelhető is
Akciós

CHANTAL ágynak nyitható kanapé, Bőrből is

Original price was: 378 000 Ft.Current price is: 349 000 Ft.

Chantal ágynak nyitható kanapé

A kanapé ülőfelülete 44 cm, a karfa magassága 58 cm a földtől. A kanapé teljes magassága 90 cm, ágynak nyitva a fekvőfelület 130 x 195 cm

A Chantal bútorcsalád rendelhető L alakban, U-alakban és ülőgarnitúra variációkban.

Ha felsorolt kialakítások egyike sem felel meg Önnek, akkor is van megoldás! A Chantal bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

A megjelölt ár az ágynak nyitható kivitelre vonatkozik, alap árkategóriás kárpittal.

 

Kategóriák: ,

Leírás

 

Cagliari síkanapé méretes fotója

Cagliari U sarokkanapé tulajdonságai

 

 

 

Chantal ágynak nyitható kanapé

A kétszemélyes 180 x 91 cm kanapé megrendelhető Fix VAGY ágynak nyitható, VAGY ágyneműtartós kivitelben is, többféle kárpittal, a szivárvány minden színében akár valódi bőrből is megrendelhető.

Letisztult formavilágával és fix háttámlájával a minimalista stílus kedvelőinek ajánljuk. A kanapéhoz extra lábtartó puff vagy áthelyezhető fejtámla is rendelhető.  A kanapék mellett a bútorcsalád tagjaként U-alakú sarokgarnitúra is rendelhető jobbos és balos állásban és a paletta minden színében.

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától és a választott funkcióktól függően!

A feltüntetett ár az ágynak nyitható 2 személyes kanapéra, alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.