CHANTAL síkkanapé, bőrből is

Rendelhető is

CHANTAL síkkanapé, bőrből is

169 000 Ft

Chantal sík kanapé

A kanapé ülőfelülete 44 cm, a karfa magassága 58 cm a földtől. A kanapé teljes magassága 90 cm. A Chantal bútorcsalád teljes rendelhető tagjairól érdeklődjön kollégáinktól. A paletta minden színében rendelhető akár L akár U akár ülőgarnitúra kivitelben csak az Abutoroutlet kínálatában.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

A megjelölt ár a FIX, azaz nem nyitható kivitelre vonatkozik, alap árkategóriás kárpittal.

 

Leírás

 

Cagliari síkanapé méretes fotója

Cagliari U sarokkanapé tulajdonságaibőrből is rendelhető

 

 

 

Chantal sík kanapé

2 illetve 3 személyes kialakításban is rendelhető 180X91 és 220X91 cm-es kivitelben. Akár külön-külön akár fotellal ülőgarnitúraként is. A fotel mérete 91X95 cm. A kétszemélyes kanapé vendégággyá alakítható, akkor a kanapé nyitott állapotú fekvőfelülete 130X195 cm. A katalógus teljes palettájából színben/kárpitban akár valódi bőrből is rendelhető kanapé.Letisztult formavilágával és fix háttámlájával a minimalista stílus kedvelőinek ajánljuk. A kanapéból különböző méretű, plusz elemekkel bővíthető sarokgarnitúra is rendelhető, illetve extra lábtartó puff vagy a kanapékhoz áthelyezhető fejtámla is kérhető. A kanapék mellett a bútorcsalád tagjaként U-alakú sarokgarnitúra is rendelhető jobbos és balos állásban és a paletta minden színében.

A megadott ár a 2 személyes FIX (nem nyitható) kivitelre érvényes.

 

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.