Rendelhető is
Akciós

CHANTAL síkkanapé, bőrből is

Original price was: 239 000 Ft.Current price is: 229 000 Ft.

Chantal sík kanapé

A kanapé ülőfelülete 44 cm, a karfa magassága 58 cm a földtől. A kanapé teljes magassága 90 cm.

A Chantal bútorcsalád rendelhető L alakban, U-alakban és ülőgarnitúra variációkban.

Ha felsorolt kialakítások egyike sem felel meg Önnek, akkor is van megoldás! A Chantal bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

A megjelölt ár a FIX, azaz nem nyitható kivitelre vonatkozik, alap árkategóriás kárpittal.

 

Leírás

 

Cagliari síkanapé méretes fotója

Cagliari U sarokkanapé tulajdonságaibőrből is rendelhető

 

 

 

Chantal sík kanapé

2 illetve 3 személyes kialakításban is rendelhető 180X91 és 220X91 cm-es kivitelben. Akár külön-külön akár fotellal ülőgarnitúraként is. A fotel mérete 91 x 95 cm.

A kétszemélyes kanapé megrendelhető Fix VAGY ágynak nyitható, VAGY ágyneműtartós kivitelben is. A 3 ülőegységes kanapé csak FIX, azaz nem nyitható kivitelben rendelhető.

A bútor többféle kárpittal, a szivárvány minden színében akár valódi bőrből is megrendelhető.

Letisztult formavilágával és fix háttámlájával a minimalista stílus kedvelőinek ajánljuk. A kanapéhoz extra lábtartó puff vagy áthelyezhető fejtámla is rendelhető.  A kanapék mellett a bútorcsalád tagjaként U-alakú sarokgarnitúra is rendelhető jobbos és balos állásban és a paletta minden színében.

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától és a választott funkcióktól függően!

A feltüntetett ár a FIX, azaz nem nyitható 2 személyes kanapéra, alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.