Rendelhető is

LOTTA relax-funkciós kanapé, Bőrből is

459 000 Ft

Lotta kanapé dupla relax-funcióval, rendelhető többféle kárpittal a szivárvány minden színében azoknak, akik a letisztult eleganciát és a valódi kényelmet részesítik előnyben. Modern vonalvezetése, kényelmes rugós ülőfelülete és a mesteri kidolgozás teszi a Lotta kanapét különleges darabbá.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció a bútor ára a választott kárpit fajtájától függően változhat.

A megadott ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelés esetére vonatkozik.

Kategóriák: ,

Leírás

Lotta kanapé

Lotta kanapé méret

Lotta relax-funkciós kanapé

200 x 95 cm méretű dupla relax funkciós sarokgarnitúra, állítható fejtámlákkal. A bútor többféle kárpittal, a szivárvány minden színében megrendelhető, akár valódi bőrből is.

Különleges kiképzésű puha kanapé amelyet a kifejezetten magas háttámlája tesz egyedi megjelenésű és hihetetlenül kényelmes bútorrá. Rendelhető sarokgarnitúra kivitelben is, akkor csak a karfa melletti ülőegység alatt található relax-funkció.

Azoknak ajánljuk akik az igazi luxus kialakítású és színvonalú bútort keresik, amely igazán ritka a magyar piacon. A kanapé ülőfelületét hullámrugós kialakítás és a habszivacs kettőse teszi fantasztikusan kényelmessé. Egy gombnyomással tökéletes pihenő pozícióba dönthető mindkét ülőegysége, extravagáns kanapé. Ha megrendeli nem fogja megbánni ezt garantáljuk!

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától és a választott funkcióktól függően!

A feltüntetett ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.