Rendelhető is
Akciós

MELLO U-alakú sarokgarnitúra, Bőrből is

539 000 Ft

Mello bútorcsalád, melynek csak a képzelet szabhat határt.

Ágynak nyitható, ágyneműtartós U-alakú sarokgarnitúra 190 x 350 x 280 cm méretben, amely egyedi formavilágával és 3 színből összeállítható kárpitjával olyan egyedi és különleges megjelenést visz a nappalijába amit minden vendégnek büszkén mutogathat. Többféle kialakításban és akár 2 vagy 3 személyes kanapé változatban is rendelhető.

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától függően!

A feltüntetett ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik!

Leírás

Mello sarokgarnitúra méretei

Mello U-alakú sarokgarnitúra

190 x 350 x 280 cm-es  ágynak nyitható,  dupla ágyneműtartós sarokkanapé. Színben, állásban és kárpitfajtában akár valódi bőrből is rendelhető U-alakú sarokgarnitúra.

A Mello bútorcsalád többféle kialakításban rendelhető, akár 2 és 3 személyes sík kanapé formában is. A sarokgarnitúra akár 3 színből, akár 1 színből is összeállítható ahogyan csak szeretné.

Az ülőfelület magassága 41 cm, a karfa a földtől 73 cm míg a bútor teljes magassága 84 cm. A vendégágy funkció praktikus kiegészítője ennek a csodaszép bútornak. Kinyitott állapotban a vendégágy fekvőfelülete 131  x 270 cm.

A tervező a bútor aljába rejtette el a fiókos ágyneműtartót, a rövid oldalon pedig felnyitható tárolót találunk. A masszív vázat hullámrugó és hideg habszivacs borítja. Az ülőfelületet és a háttámlákat behúzások és varráskiemelések díszítik.

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától függően!

A feltüntetett ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik!

 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.