DORINA ruhásszekrény

Rendelhető is

DORINA ruhásszekrény

81 000 Ft

DORINA szekrény
197,5 c, magasságú, 120 cm szélességű és 53 cm mélységű!
Ezt különleges szekrényt szeretnénk a figyelmébe ajánlani ami nem csak a ruhák, de az alsóneműk tárolására is tökéletes. A Dorina gardrób magas minősége, romantikus stílusa, kisebb mérete, praktikus kialakítása azonnal rabul ejti Önt is!

Kategória:
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről
  • Cetelem áruhitel

Leírás

DORINA gardrób
Ha kicsi a lakás és nincs hely külön gardrób szobának, de jó lenne egy olyan bútor amiben egyszerre tárolhatja a ruhákat és az alsóneműket, válassza a DORKA gardróbot. Ugyanis ebben a bútorban patinás rendben tudja tárolni a mindennapi élethez szükséges ruhaneműket.
Kortól, nemtől függetlenül a rendelhető színek közül, mindenki megtalálja a számára tökéleteset! Kisebb mérete miatt akár gyerek és ifjúsági szobába is kiváló választás lehet!

A DORINA gardrób két részes bútor.

  • A 40 cm-es részben 4 polcos tároló alkalmas a különböző ruhaneműk egymástól elszeparált tárolására.
  • A 80 cm-es részben egy mándlirúddal felszerelt akasztós rész található, illetve az alsóneműk tárolására alkalmas 3 fiókot

Amennyiben plusz tárolóra lenne szüksége a gardróbhoz, feltétlen nézze meg kínálatunkban a K4 komódot, mely stílusban tökéletesen passzol a szekrényhez!

A szekrény elemenként teljesen összeszerelve tudják megvásárolni. A szekrényre egyedül csak a fogantyúkat kell Önnek felszerelnie, illetve az elemeket egymáshoz fixálnia az Ön által kiválasztott helyiségben! Amennyiben ezt is szeretné szakemberre bízni, hozzáértő kollégáink a helyszínen +2000 Ft többletköltségért vállalják a szekrény szakszerű szerelvényezését, összeillesztését.

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.