MAXI gardróbszekrény

Rendelhető is

MAXI gardróbszekrény

97 000 Ft

MAXI gardrób
208 cm magas, 225 cm széles, 58 cm mélységű igényes, modern megjelenésű ruhatároló szekrény!
Mi nők mióta világ a világ mindig arról panaszkodunk, hogy alig van pár ruhánk. De mégis az az alig pár ruha szinte lavinaként ömlik a nyakunkba, ha kinyitjuk a szekrényünket. Viszont erre most itt a MAXImális megoldás!

Kategória:
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről
  • Cetelem áruhitel

Leírás

MAXI gardrób
A Nők és a Férfiak álma is egyaránt! 🙂 

Férfiak!! Mindannyian tudjuk, hogy ha egy nő boldog ,akkor mindenki boldog. Tegyék hát ezzel a gyönyörű gardróbbal boldoggá a saját és kedvesük életét is. Garantáljuk, hogy ebbe a csodálatos és hatalmas szekrénybe az Önök ruháinak is kényelmesen jut majd hely.

A MAXI gardrób 3 részből áll

  • egy  90 cm széles 2 ajtós – az egyik ajtószárny tükörrel felszerelt – szekrényből, mely 3 db fiókot és egy mándlirúddal felszerelt részt tartalmaz, mely tökéletes a gyűrődésre hajlamos ruhák igényes tárolására.
  • egy  45 cm széles 1 tükrös ajtós 2 fiókos szekrényből, melyben 4 db polc található. A polcok segítenek a különböző ruhaneműk egymástól való igényes elszeparált tárolására.
  • a harmadik rész egy szintén 90 cm széles  2 ajtós – egyik ajtószárnya tükörrel felszerelt – szekrény. Melyben szintén egy akasztós rész, egy polcos rész és 3 db fiók található

A szekrény elemenként teljesen összeszerelve tudják megvásárolni. A szekrényre egyedül csak a fogantyúkat kell Önnek felszerelnie, illetve az elemeket egymáshoz fixálnia az Ön által kiválasztott helyiségben! Amennyiben ezt is szeretné szakemberre bízni, hozzáértő kollégáink a helyszínen +2000 Ft többletköltségért vállalják a szekrény szakszerű szerelvényezését, összeillesztését.

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.