PUERTO RICO 3+1+1 ülőgarnitúra

Rendelhető is

PUERTO RICO 3+1+1 ülőgarnitúra

259 000 Ft

PUERTO RICO
Az ülőgarnitúrák ÚJ GENERÁCIÓJA! FIATALOS megjelenésű praktikusan variálható, és könnyen mozgatható 3 személyes kanapé és 2db fotel MOST MAGYARORSZÁGOT is meghódítja MÉG BEVEZETŐ ÁRON!!!! HR szivacsos ülőfelülettel a tartós és kenyelmes ülő és fekvőfelület miatt, és kiemelő vasalattal a könnyebb kinyithatóság miatt!

Kategória:
  • Leírás
  • Kérdezzen a termékről
  • Cetelem áruhitel

Leírás

PUERTO RICO
Modern íves vonalvezetésű ülőgarnitúra összeállítás, mely az idősebb és a fiatalabb korosztály számára is ideális választás lehet! A PUERTO RICO az ülőgarnitúrák új generációja. A hagyományos összeállítás, modern megjelenéssel ötvözve! A ülőgarnitúra 3 személyes kanapéját könnyedén akár állandó alvásra is alkalmas ágynak lehet nyitni.

 

HR szivacsos ülő és fekvőfelülettel készült, modern kanapé.
HR szivacs a legjobb minőségű hideghab szivacs(HR high resilience= nagy rugalmasság). A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt a testnek. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az HR szivacs jobban szellőzik és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a normál szivacs matracoknál. Ha nincs raktáron megfelelő színű darab a Puerto Rico ülőgarnitúrából, akkor meg is rendelheti 239.000.- Ft-tól.

MOST BEVEZETŐ ÁRON vásárolhatja MEG AZ ABUTOROUTLET-NÉL!

3 személyes kanapé: 230 cm x 97 cm
fotel: 90 cm x 97 cm
Ülésmélysége: 88 cm
Ülésmagassága: 44 cm
Karfa magassága: 60 cm
Háttámla magassága: 72 cm – párnákkal mérve 90 cm
FEKVŐFELÜLETE: 145 cm x 195 cm

Puerto Rico ülőgarnitúra méretes fotó

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.