VITTORIO 3-2-1 ülőgarnitúra, bőrből is

Rendelhető is
Akciós

VITTORIO 3-2-1 ülőgarnitúra, bőrből is

437 000 Ft 399 000 Ft

Az Vittorio ülőgarnitúra elemenként is megrendelhető többféle kárpittal, a paletta minden színében. Elegáns, gyönyörű ülőgarnitúra mely fa és fém lábakkal egyaránt az öné lehet.

A 3 személyes kanapé 189.000.- Ft-tól, a 2 személyes kanapé már 169.000.- Ft-tól, a puff 79.000.- Ft-tól megrendelhető üzletünkben egyenesen a gyártótól.

Leírás

Arabella háromszemélyes kanapé méretes rajzaArabella kétszemélyes kanapé méretes rajza Arabella puff méretes rajza

 

szivacsos felület hullámrugós extra minőség fém lábazattal többféle anyagból bőrből is rendelhető

Vittorio ülőgarnitúra

Gyönyörű, romantikus ülőgarnitúra amely csodaszép dísze lehet egy elegáns vagy akár egy country stílusú nappalinak is. Bármely színben akár színvariációkban is rendelhető ülőgarnitúra. Az enteriőrnek megfelelően akár modern fém lábakkal vagy rusztikus esztergált fa lábakkal is megrendelhet. A garnitúra egy 3 személyes 240X90 cm-es kanapéból, egy 2 személyes 192X90 cm-es kanapéból és egy 76X64 cm-es puffból áll. Lekerekített vonalai és steppelésekkel díszített háttámlája  különleges megjelenést kölcsönöznek az Vittorio garnitúrának. Minőségi anyagokkal megalkotott és mérnöki tervezéssel megtervezett bútorn, amely minden egyes alkalommal mikor megpillantja kellemes érzéssel tölti el a lelkét. Csak a képzelete szabhat határt az Vittorio garnitúra megrendelésénél, hogy divatos, elegáns bútora lehessen.

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.