Akciós

Lukka Antracit sarokgarnitúra – Mini

Original price was: 563 000 Ft.Current price is: 499 000 Ft.

LUKKA Mini sarokgarnitúra 

200 x 215 cm méretű, ágynak nyitható  ágyneműtartós sarokkanapé, antracit színű szövet kárpittal

Az ajánlatban szereplő ár a fotókon látható, üzletünkben kiállított darabra vonatkozik. 

Kategória:

Leírás

Azonnal elvihető LUKKA sarokgarnitúra az Abútor budapesti bemutatótermében.

A termékre egyedi rendelést is felveszünk, azonban a fotókon szereplő kiállított darab azonnal elvihető üzletünkből!

Az ajánlatban szereplő ár a fotókon látható bútorra érvényes, 6. árkategóriás , víz- és szennytaszító tulajdonságú kárpittal és szín azonos ágyrésszel.

A LUKKA sarokkanapé nem csak egy egyszerű kanapé, 215 x 200 cm, kis mérete ellenére kényelmes fekhely is varázsolható belőle, mivel a vendégágy része is hullámrugó+szivacs felhasználásával készült.

A Lukka Antracit Sarokgarnitúra a kifinomult stílus és a kényelem tökéletes összhangját kínálja otthonába. Ez a modern és elegáns bútordarab ideális választás minden olyan helyiségbe, ahol fontos a funkcionalitás és az esztétikum. A Lukka sarokgarnitúra nem csupán egy bútordarab, hanem egy életmódot tükröző design-mesteri munka, melynek minden részlete a felhasználók igényeire és a mai modern életstílusra van szabva.

A sarokgarnitúra fő jellemzője az elegáns és letisztult megjelenés, mely tökéletesen illeszkedik a kortárs enteriőrbe. Az antracit színű bőrborítású ülőfelületek stílusos megjelenést kölcsönöznek a bútornak, miközben könnyen harmonizálnak más színekkel és berendezési tárgyakkal. A sarokgarnitúra ergonomikusan tervezett ülése és párnázása pedig garantálja a maximális kényelmet és kikapcsolódást.

A Lukka sarokgarnitúra nemcsak megjelenésében kifinomult, hanem rendkívül praktikus is. A moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy a bútordarabot igényei szerint alakítsa és személyre szabja. Akár nagyobb családi összejövetelekre, akár baráti összejövetelekre készül, ez a sarokgarnitúra könnyedén alkalmazkodik az Ön igényeihez és teret ad a kreativitásnak.

A Lukka Antracit Sarokgarnitúra nem csupán egy bútordarab, hanem egy életstílus-kiegészítő is. A minőségi alapanyagokból és precíz kidolgozásból született bútor hosszú távú befektetés a kényelem és a stílus terén egyaránt. Szerezze be Ön is a Lukka sarokgarnitúrát, és tegye otthonát még kényelmesebbé és elegánsabbá!

 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.