Rólunk – ABútorOutlet

Ha kanapét, sarokgarnitúrát keres vagy a már meglévő garnitúrájához szeretne kiegészítő puffot, vagy fotelt akkor jó helyen jár nálunk. Családi vállalkozásunk alapelve, hogy az alkalmazottaktól a vásárlókig nálunk mindenki jól érezze magát.

Árukészletünk 2 típusból tevődik össze.

Németországban gyártott kanapék

Raktárkészletünket Németországban gyártott, magas kategóriás kanapék teszik ki, melyeket polcrendszerben vásárolunk meg. Egyszerre több mint 150 sarokgarnitúra tekinthető meg nálunk melyekből mindig egy-egy darab van raktáron. Ugyanakkor egy típusból több szín kombináció és funkció is elérhető, ez mindig a készlettől függ.
Igény szerint kárpitos és asztalos szakembereink a német sarokgarnitúrákhoz formában, színben és stílusban passzoló egyedi megoldások/kérések alapján tökéletes párnákat, puff vagy lábtartó kiegészítőket alkotnak.

Rendelhető kanapék, sarokgarnitúrák

Engedve a vásárlói igényeknek az import sarokgarnitúrák mellett EGYEDI MÉRETBEN és SZÍNBEN rendelhető kanapék, sarokgarnitúrák tekintetében is hatalmas választékkal büszkélkedhetünk.

A magyar piacon fellelhető bútorszövetek óriási választékából mindenki igény szerint álmodhatja meg saját garnitúráját, amit egyedi méretben 4-6 hét vállalási idővel készítünk el.