Sarokkanapé

Sarokkanapé választékunk

az Ön igényeit szolgálja. Kitűnő térkihasználtságot biztosít egy-egy ilyen bútordarabbal. A sarokkanapé meghitté varázsolja a szoba vagy a közösségi terek sarkait. Megitt beszélgetések ülőgarnitúrája.

 • ABIGÉL sarokkanapé

  250X150 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós kisméretű kompakt kanapé amely színben és állásban rendelhető.  Fiatalos megjelenése és kényelmes kivitelezése teszi igazán népszerűvé az Abigél kanapét.

  169 000 Ft
 • ALAINE sarokkanapé

  ALAINE 
  275 cm x 205 cm, modern vonalvezetésű, kényelmes, állítható fejtámlás, ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé MOST BEVEZETŐ ÁRON többféle színben érkezett az ABútoroutlet kínálatába! A készleten lévő színekről érdeklődjön telefonon!

  219 000 Ft 199 000 Ft
 • Alessandra sarok kanapé, bőrből is

  Alessandra sarok kanapé egyedi színben, kárpittal és állásban  akár 2 és 3 személyes sík kanapéként is rendelhető állítható fejtámlás divatos, modern formatervezésű sarokgarnitúra amely olyan kivitelben készül el, ahogyan csak megálmodta a nappalijába. Egyenesen a gyártósorról az Ön nappalijába megalkuvások nélkül!

  289 000 Ft
 • ALPAKKA sarokkanapé

  Alpakka kanapé

  250X162 cm-es fix sarokkanapé amely a paletta minden színében, jobbos és balos állásban is rendelhető. Rugós ülőfelülete és fix háttámlája kényelmes pihenést ígér egy fárasztó munkanap után.

  189 000 Ft
 • Andalúzia sarok kanapé, bőrből is

  Több színben, állásban és méretben rendelhető sarok kanapé mely akár egyedi méretben plusz elemekkel is bővíthető, hogy Önnek a legtökéletesebb élményt nyújtsa. Egyenesen a németországi piacra készülő gyártósorról CSAK NÁLUNK!

  Ágynak  nyitható, ágyneműtartós minden igényt kielégítő kényelmes, ugyanakkor divatos sarok kanapé amely csodaszép éke lehet nappalijának.

  269 000 Ft
 • Andria sarok kanapé, bőrből is

  Andria sarok kanapé ágynak nyitható, ágyneműtartós modern és stílusos sarok kanapé amely egyedi színekben, anyagokban és méretben rendelhető. A minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően nem csak gyönyörű de hosszútávon az ön kényelmét szolgáló sarok kanapét hoztunk el a magyar piacra. Nincs több megalkuvás , akár jobbos akár balos kivitelben, kicsit nagyobb kicsit kisebb méretben, a szürkétől a liláig MINDEN színben!

  299 000 Ft
 • ANDY sarokkanapé

  Feltöltés alatt! Az árról érdeklődjön kollégáinktól!

 • Avellion sarok kanapé, bőrből is

  Avellion sarok kanapé a stílus és elegancia nagykövete. Állítható fejtámláival és ágynak nyitható és ágyneműtartós funkciójával az Avellino sarok kanapé minden igényt kielégít. Ezer színben, millió kárpittal, jobbos és balos állásban is rendelhető letisztult vonalú elegáns mégis divatos sarok kanapé. Letisztult vonalaival és króm lábaival a modern enteriőr tökéletes berendezése.

  319 000 Ft
 • Barletta sarok kanapé

  Gyönyörű kidolgozású több méretben rendelhető, lágy formavilágú extra kényelmes sarokkanapé. Hullámrugós ülőfelületét hideg habszivacs teszi még kényelmesebbé. Ezerféle színben rendelhető akár L alakban akár U alakban is. A legújabb bútorkatalógus tagjaként érkezett hozzánk és lehet az Öné egyenesen a gyártósorról.

  269 000 Ft
 • BASQUAT sarokkanapé

  Feltöltés alatt! Az árról érdeklődjön kollégáinktól!

 • BONNARD sarokkanapé

  Feltöltés alatt.

  169 000 Ft
 • BOSCO MINI sarokkanapé

  Bosco mini kanapé

  270X180 cm-es ágynak nyitható, felnyíló ágyneműtartós sarokkanapé amely bármely színben és állásban rendelhető. Futurisztikus megjelenésű, díszpárnákkal és fejtámlákkal kiegészített kanapé amely így tökéletes pihenési élménnyel ajándékozza meg tulajdonosát.

  249 000 Ft
 • BOSCO sarokkanapé

  Bosco kanapé

  270X290 cm-es ágynak nyitható, fiókos ágyneműtartós futurisztikus sarokkanapé. Rendelhető minden színben illetve jobbos és balos állásban is.A fejtámlák és a díszpárnák alaptartozékai a kanapénak.

  289 000 Ft
 • Brescia sarokkanapé, bőrből is

  Brescia sarokkanapé  a kényelem és elegancia nagyköveteként érkezett Magyarországra. A megadott ár a nagyobb méretű sarokgarnitúrát jelöli. A család többi tagjának áráról érdeklődjön kollégáinktól.

  279 000 Ft
 • BRONSON sarokkanapé

  Bronson sarokkanapé

  250X180 cm-es ágynak nyitható, felnyíló ágyneműtartós sarokkanapé amelyet a színskála minden árnyalatában megrendelhet akár jobbos, akár balos állásban is.

  189 000 Ft
 • CAGLIARI L alakú sarokkanapé, bőrből is

  Cagliari sarokkanapé

  A kanapé külmérete 260X220 cm, a kinyitott vendégágy fekvőfelülete 195X120 cm.  Az ülőfelület magassága 44 cm, a karfa magassága 58 cm a földttől.

  A Cagliari bútorcsalád rendelhető L alakban, U-alakban és ülőgarnitúra variációkban.

  289 000 Ft