Sarokkanapé

Sarokkanapé választékunk

az Ön igényeit szolgálja. Kitűnő térkihasználtságot biztosít egy-egy ilyen bútordarabbal. A sarokkanapé meghitté varázsolja a szoba vagy a közösségi terek sarkait. Megitt beszélgetések ülőgarnitúrája.

 • ABIGÉL sarokkanapé

  250X150 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós kisméretű kompakt kanapé amely színben és állásban rendelhető.  Fiatalos megjelenése és kényelmes kivitelezése teszi igazán népszerűvé az Abigél kanapét.
  199 000 Ft
 • ALAINE sarokkanapé

  ALAINE  275 cm x 205 cm, modern vonalvezetésű, kényelmes, állítható fejtámlás, ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapét 239.000.-Ft-tól, többféle színben választhatja  az ABútoroutlet raktárából! A bútor árát a választott kárpit fajtája befolyásolhatja, érdeklődjön az elérhető színekről telefonon!
  239 000 Ft
 • ALPAKKA sarokkanapé

  Alpakka kanapé

  250X162 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé amely jobbos és balos állásúra is szerelhető. Rugós ülőfelülete és szivacs háttámlája kényelmes pihenést ígér egy fárasztó munkanap után. A készleten lévő színekről érdeklődjön telefonon!
  219 000 Ft
 • AMIGO sarok kanapé, bőrből is

  Több színben, állásban és méretben rendelhető sarok kanapé mely akár egyedi méretben plusz elemekkel is bővíthető, hogy Önnek a legtökéletesebb élményt nyújtsa. Egyenesen a németországi piacra készülő gyártósorról CSAK NÁLUNK! Ágynak  nyitható, ágyneműtartós minden igényt kielégítő kényelmes, ugyanakkor divatos sarok kanapé amely csodaszép éke lehet nappalijának.
  307 000 Ft
 • ANDY sarokkanapé

  Andy sarokkanapé

  270X165 cm-es ágynak nyitható sarokkanapé. Rendelhető jobbos illetve balos kivitelben és ezerféle színben, kárpittal. Modern megjelenésű kanapé melynek behúzásokkal díszített támlái és ülőfelülete kényelmes pihenést nyújtanak. rugós ülőfelületét strapabíró habszivacs borítja.
  219 000 Ft
 • ARATTA sarok kanapé, bőrből is

  Arratta sarok kanapé a stílus és elegancia nagykövete. Állítható fejtámláival és ágynak nyitható és ágyneműtartós funkciójával az Arratta sarok kanapé minden igényt kielégít. Ezer színben, millió kárpittal, jobbos és balos állásban is rendelhető letisztult vonalú elegáns mégis divatos sarok kanapé. Letisztult vonalaival és króm lábaival a modern enteriőr tökéletes berendezése.
  369 000 Ft
 • AREZZA sarok kanapé, bőrből is

  Arezza sarok kanapé egyedi színben, kárpittal és állásban  akár 2 és 3 személyes sík kanapéként is rendelhető állítható fejtámlás divatos, modern formatervezésű sarokgarnitúra amely olyan kivitelben készül el, ahogyan csak megálmodta a nappalijába. Egyenesen a gyártósorról az Ön nappalijába megalkuvások nélkül!
  339 000 Ft
 • ASTI sarok kanapé, bőrből is

  Asti sarok kanapé ágynak nyitható, ágyneműtartós modern és stílusos sarok kanapé amely egyedi színekben, anyagokban és méretben rendelhető. A minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően nem csak gyönyörű de hosszútávon az ön kényelmét szolgáló sarok kanapét hoztunk el a magyar piacra. Nincs több megalkuvás , akár jobbos akár balos kivitelben, kicsit nagyobb kicsit kisebb méretben, a szürkétől a liláig MINDEN színben!
  347 000 Ft
 • BARELLO sarokkanapé, bőrből is

  Barello sarokkanapé  a kényelem és elegancia nagyköveteként érkezett Magyarországra. A megadott ár a nagyobb méretű sarokgarnitúrát jelöli. A család többi tagjának áráról érdeklődjön kollégáinktól.
  317 000 Ft
 • BASQUIAT sarokkanapé

  Basquiat sarokkanapé

  240X240 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé. Rendelhető jobbos és balos állásban illetve a paletta minden színében, többféle kárpit tipusból.
  209 000 Ft
 • BONN sarok kanapé, bőrből is

  Bonn sarok kanapé egyedi színekben az ön ízlésének megfelelően rendelhető jobbos és balos kivitelben is gyártott modern, stílusos fix sarok kanapé. Tökéletesen passzol egy fiatalos nappaliba ahová nem szükséges a vendégágy funkció. Kényelmes párnái és rugós ülőfelülete olyan minőségi pihenést nyújt amelyre mindig is vágyott.
  287 000 Ft
 • BONNARD sarokkanapé

  Feltöltés alatt.
  199 000 Ft
 • BOSCO MINI sarokkanapé

  Bosco mini kanapé

  270X180 cm-es ágynak nyitható, felnyíló ágyneműtartós sarokkanapé amely bármely színben és állásban rendelhető. Futurisztikus megjelenésű, díszpárnákkal és fejtámlákkal kiegészített kanapé amely így tökéletes pihenési élménnyel ajándékozza meg tulajdonosát.
  279 000 Ft
 • BOSCO sarokkanapé

  Bosco kanapé

  270X290 cm-es ágynak nyitható, fiókos ágyneműtartós futurisztikus sarokkanapé. Rendelhető minden színben illetve jobbos és balos állásban is.A fejtámlák és a díszpárnák alaptartozékai a kanapénak.
  319 000 Ft
 • BRONSON sarokkanapé

  Bronson sarokkanapé

  250X180 cm-es ágynak nyitható, felnyíló ágyneműtartós sarokkanapé amelyet a színskála minden árnyalatában megrendelhet akár jobbos, akár balos állásban is.
  219 000 Ft
 • BUSTO sarokkanapé, bőrből is

  Busto ülőgarnitúra

  275 cm x 225 cm-es, modern stílusban készült kényelmi sarokgarnitúra állítható fejtámlákkal és különleges kiképzésű, puha karfával. Megjelenését kecses fém lábazata teszi teljessé, mely többféle designban kérhető. Hatalmas szövetválasztékban, mindkét állásban rendelhető L alakú kanapé ágyneműtartóval és vendégágy funkcióval.
  377 000 Ft