Rendelhető is
Akciós

ASTI sarokgarnitúra, bőrből is

454 000 Ft

Az Asti sarokgarnitúra ágynak nyitható, ágyneműtartós modern és stílusos ülőbútor amely egyedi színekben és anyagokban, 280 x 225 cm méretben rendelhető. A minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően nem csak gyönyörű de hosszútávon az ön kényelmét szolgáló sarok kanapét hoztunk el a magyar piacra. Nincs több megalkuvás , akár jobbos akár balos kivitelben, kicsit nagyobb kicsit kisebb méretben, a szürkétől a liláig MINDEN színben!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Leírás

Asti sarokgarnitúra

Asti sarokgarnitúra

Ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé amely 2 méretben, jobbos/balos kivitelben és MINDEN színben/kárpittal rendelhető. Egyenesen a gyárból! Akár valódi bőr huzattal is! A sarokkanapé 280 x 170 cm  míg a sarokgarnitúra 280 x 225 cm-es kivitelben kapható. Állítható fejtámláinak és a habszivaccsal plusz hullámrugókkal kiegészített ülőfelületnek köszönhetően az  Asti sarokgarnitúra tökéletes kényelmet biztosít tulajdonosának. A felnyíló ágyneműtartó hatalmas tárolási lehetőségeket, míg az ágygépesített kinyitható vendégágy extra fekvőfelületet biztosít. A vendégágy kinyitott állapotban 225 x 123 cm. A kanapéhoz extra puff és díszpárnák rendelhetőek a paletta minden színében. Az ülőfelület magassága 42 cm. A karfa magassága a földtől 58 cm, míg a bútor teljes magassága a fejtámlák állásától függően 77-95 cm.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a feltüntetett ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelésére vonatkozik

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.