Rendelhető is
Akciós

LUKKA MINI sarokkanapé, Bőrből is

368 000 Ft

225 x 150 cm méretű, ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra, jobbos- és balos állásban, az ön által megálmodott színű és típusú kárpittal rendelhető. Kényelmes, rugós ülőfelületű sarokkanapé mely igazi ékessége lesz nappalijának. Igény szerint több darab fejtámla is rendelhető hozzá.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Leírás

LUKKA sarokkanapé

Lukka sarokkanapé

szivacsos felület hullámrugós műanyag lánazat

 

225 cm x 150 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós jobbos- és balos állásban, minden színben és kárpit típusban rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is. A háttámlát áthelyezhető fejtámlával egészítheti ki, melyek akár utólag is megrendelhetőek. Keskeny karfái nem növelik túlságosan a kanapé méretét, így kisebb szobákba is tökéletes választás lehet. A LUKKA sarokkanapéban ágygépes rendszerű vendégágy funkció és felnyíló ágyneműtartó található. . Tűzött ülőfelülete és sima háttámlái strapabíró, modern megjelenést biztosítanak. A minőségi bútorvázat hullámrugók és hideg habszivacs borítja amely így tökéletes kényelmet nyújt használójának.  Fekete színű fémlábak teszik teljessé ezt a nagyszerű kanapét.

A megjelölt ár 1 db áthelyezhető fejtámlával, egy színű, alap kategóriás kárpittal értendő.

fejtámla /db ár: 17.000.-tól

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.