Rendelhető is
Akciós

NAWE sarokkanapé, bőrből is

409 000 Ft

NAWE sarokkanapé állítható mélységű háttámlákkal. Jobbos- és balos állásban és az ön által megálmodott színű és típusú kárpittal rendelhető, kényelmes, rugós ülőfelületű sarok kanapé. Ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra mely igazi ékessége lesz nappalijának. Igény szerint áthelyezhető fejtámlák is rendelhetőek hozzá.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Leírás

NAWE sarokkanapé

Nawe sarokkanapé mozgó elemei

szivacsos felület hullámrugós műanyag lánazat állítható támla

 

240 cm x 185 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós jobbos- és balos állásban, minden színben és kárpit típusban rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is. A háttámlát áthelyezhető fejtámlákkal egészítheti ki, melyek akár utólag is megrendelhetőek. Keskeny karfái nem növelik túlságosan a kanapé méretét, így kisebb szobákba is tökéletes választás lehet. A NAWE sarokkanapé ágygépes rendszerű vendégágy funkció és felnyíló ágyneműtartó található. A háttámlák mélységükben változtatható így mindenki úgy alakíthatja magának a bútort ahogy neki kényelmes. Tűzött háttámlái és ülőfelülete modern megjelenést biztosítanak. A minőségi bútorvázat hullámrugók és hideg habszivacs borítja amely így tökéletes kényelmet nyújt használójának.  Elegáns fémlábak teszik teljessé ezt a nagyszerű kanapét.

A megjelölt ár fejtámlák nélkül, egy színű, alap kategóriás kárpittal értendő.

fejtámla /db ár: 16.000.-tól

 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.