Akciós

ROSSO 2 karfás sarokgarnitúra, Bőrből is

Original price was: 539 000 Ft.Current price is: 479 000 Ft.

Rosso két karfás sarokgarnitúra (3fb+r+2sb) 286 x 256 cm méretű, ágynak  nyitható, ágyneműtartós egyedi színekben és kárpitfajtákkal akár valódi bőrből is  rendelhető állítható fejtámlás, modern vonalvezetésű sarokgarnitúra.

A Rosso sarok rendelhető U-alakú kivitelben is. Rugós ülőfelületével, párnázott kartámláival a Rosso bútorcsalád maga a tökéletesség.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció a bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

A megadott ár a 3FB+R+2SB, 286 x 256 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelt takarja, alap árkategóriás kárpittal való megrendeléskor.

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  Rosso 2 karfás sarokgarnitúra

  286 x 256 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós, állítható fejtámlás, két karfás kivitelű (3fb+r+2sb), fix háttámlás sarokgarnitúra állítható fejtámlákkal. Többféle kárpittal a szivárvány minden színében-, akár valódi bőr kárpittal is rendelhető sarokkanapé.  A Rosso bútorcsalád többféle méretben- ülőgarnitúra, akár kisebb egy karfás vagy nagy  U-alakú sarokgarnitúra variációban is- rendelhető.

  Elegáns, letisztult vonalaival a Rosso bútorcsalád a visszafogott elegancia képviselője. A kanapé ülőfelületét hullámrugók és hideg habszivacs belsőrész teszi kényelmessé, míg a külcsínről a gyönyörű varrások gondoskodnak.  Modern kialakításával és a beépített praktikus kiegészítőkkel a Rosso sarokkanapé tökéletes megoldás ha egy minőségi, kényelmes nappali bútort szeretne.

  Az ülőfelület magassága 42 cm, a karfa magassága a földtől 58 cm, míg a kanapé teljes magassága 78 cm (lehajtott fejtámlákkal).

  Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ár a választott kárpit fajtájától függően változhat!

  A megadott ár a 3FB+R+2SB jelölésű, 286 x 256 cm méretű ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelt takarja, alap árkategóriás kárpittal való megrendeléskor.

  Kapcsolódó termékek