Rendelhető is
Akciós

ARATTA sarokkanapé, bőrből is

Original price was: 529 000 Ft.Current price is: 465 000 Ft.

Arratta sarok kanapé a stílus és elegancia nagykövete. Állítható fejtámláival és ágynak nyitható és ágyneműtartós funkciójával az Arratta sarok kanapé minden igényt kielégít. Ezer színben, millió kárpittal, jobbos és balos állásban is rendelhető letisztult vonalú elegáns mégis divatos sarok kanapé. Letisztult vonalaival és króm lábaival a modern enteriőr tökéletes berendezése.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  ARATTA sarokkanapé

  Arrata méretek

   

  Arratta sarokkanapé

  275 x 225 cm-es sarok kanapé melyet hullámrugó és hideghab szivacs tesz ellenállhatatlanul kényelmessé. A vendégágy funkció egy mozdulattal ágynak nyitható, ágyneműtartója felnyíló rendszerű mely így igazán helytakarékos és praktikus megoldása a tárolásnak. Állítható fejtámláinak működését erős vasalatok biztosítják.  A kanapé jobbos és balos állásúban is rendelhető. A sarok kanapé magassága a fejtámlával együtt 76-96 cm. A kinyitott állapotú vendégágy mérete 205 x 135 cm.

  A teljes kollekcióból rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is.

  Méreteiben és megjelenésében is a komoly bútor kategóriát képviseli. A képen látható modern techno szürke színben maga a modern elegancia és mégis magában hordozza és tökéletesen képviseli a klasszikus bútorelemeket.

  FIGYELEM!

  A termékkép illusztráció, a feltüntetett ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelésére vonatkozik

  Kapcsolódó termékek