Rendelhető is
Akciós

GENOVA 1 karfás sarokgarnitúra, Bőrből is

Original price was: 519 000 Ft.Current price is: 449 000 Ft.

Genova egy karfás sarokgarnitúra

Exkluzivitás egyenesen a gyárból az Ön otthonába, 280 x 225 cm méretben. Egyedileg rendelhető színekben, anyagokban és akár plusz elemekkel bővíthető csodaszép ágynak nyitható, ágyneműtartós sarok kanapé mely akár ülőgarnitúra variációban is rendelhető.

Ha kiegészítőt keres meglévő kanapéjához, az sem jelenthet gondot. A Genova kanapéhoz lábtartó, vagy relax-funkciós fotel is rendelhető.

A GENOVA bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció a bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

A megadott ár a 3FB+R+OS, 280 x 225 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelt takarja, alap árkategóriás kárpittal való megrendeléskor.

 

Kategóriák: ,

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  Grenova egy karfás sarokgarnitúra működése

  Genova egy karfás sarokgarnitúra

  A Genova bútorcsalád különböző méretekben, a paletta minden színében színben és több kárpit fajtában akár valódi bőr huzattal is rendelhető.

  Ágynak nyitható, ágyneműtartós egy karfás sarokgarnitúra (3FB+R+OS) 280 x 225 cm méretben. Plusz extra elemekkel bővíthető a sarokgarnitúra, így növelve annak méretét, de kiegészíthetjük akár különálló fotellel, vagy lábtartóval.

  Letisztult modern vonalvezetése, állítható dőlésszögű fejtámlái  a 21. századi bútortervezés képviselője. Hullámrugókkal és hideg habszivaccsal borított ülőfelületet kényelmes pihenést nyújt, míg a praktikus kiegészítők mint a vendégágy és az ágyneműtartó olyan elengedhetetlen tartozékok melyek megkönnyítik a mindennapokat. Gyönyörű modern kialakítású sarokkanapé amely valóban az Ön igényei szerint kerül le a gyártósorról.

  Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ár a választott kárpit fajtájától függően változhat!

  A megadott ár a 3FB+R+OS jelölésű, 280 x 225 cm méretű, ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelt takarja, alap árkategóriás kárpittal való megrendeléskor.

   

  Kapcsolódó termékek