Rendelhető is
Akciós

ROSSO 1 karfás sarokgarnitúra

Original price was: 504 000 Ft.Current price is: 449 000 Ft.

Rosso egy karfás sarokgarnitúra (3fb+r+os) 286 x 225 cm méretű, ágynak  nyitható, ágyneműtartós egyedi színekben és kárpitfajtákkal akár valódi bőrből is  rendelhető állítható fejtámlás, modern vonalvezetésű sarokgarnitúra.

A Rosso sarok rendelhető U-alakú kivitelben is. Rugós ülőfelületével, párnázott kartámláival a Rosso bútorcsalád maga a tökéletesség.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció a bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

A megadott ár a 3FB+R+OS jelölésű, 286 x 225 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelt takarja, alap árkategóriás kárpittal való megrendeléskor.

Kategóriák: ,

Leírás

Rosso 1 karfás sarokgarnitúra méret

Rosso 1 karfás sarokgarnitúra

286 x 225 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós, állítható fejtámlás, egy karfás kivitelű (3fb+r+os), fix háttámlás sarokgarnitúra állítható fejtámlákkal. Többféle kárpittal a szivárvány minden színében-, akár valódi bőr kárpittal is rendelhető sarokkanapé.  A Rosso bútorcsalád többféle méretben- ülőgarnitúra, akár kisebb egy karfás vagy nagy  U-alakú sarokgarnitúra variációban is- rendelhető.

Elegáns, letisztult vonalaival a Rosso bútorcsalád a visszafogott elegancia képviselője. A kanapé ülőfelületét hullámrugók és hideg habszivacs belsőrész teszi kényelmessé, míg a külcsínről a gyönyörű varrások gondoskodnak.  Modern kialakításával és a beépített praktikus kiegészítőkkel a Rosso sarokkanapé tökéletes megoldás ha egy minőségi, kényelmes nappali bútort szeretne.

Az ülőfelület magassága 42 cm, a karfa magassága a földtől 58 cm, míg a kanapé teljes magassága 78 cm (lehajtott fejtámlákkal).

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ár a választott kárpit fajtájától függően változhat!

A megadott ár a 3FB+R+OS jelölésű, 286 x 225 cm méretű ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelt takarja, alap árkategóriás kárpittal való megrendeléskor.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.