Vásárlási információk

Megrendelés menete:

  • személyesen, üzletünkben, foglaló vagy a bútor teljes vételárának kifizetésével
  • e-mailen vagy telefonon kollégáinkkal egyeztetve, a foglaló bankszámlára történő utalásával
  • A rendelésre készülő bútorokat a gyártó által meghatározott vállalási idővel, az azonnal elvihető darabokat akár a vételár kifizetése után rögtön, szállításra kész csomagolásban adjuk át Önnek vagy a szállítóknak.

Raktározás:

A nálunk vásárolt bútorokat igény esetén raktározni is tudjuk, így nem kell aggódnia, ha megtalálta álmai bútorát, de esetleg éppen költözés előtt áll vagy csúszik az építkezés.

Házhozszállítás:

Az ország egész területére vállaljuk, hogy a nálunk megvásárolt bútort szakszerűen házhoz szállítjuk.
A házhoz szállítás nálunk minden esetben azt jelenti, hogy a bútort a szállítók kicsomagolják, és az ön által megálmodott helyére teszik.
Amennyiben a bútor szerkezete megkívánja és Ön igényt tart rá, úgy többéves bútoripari tapasztalattal rendelkező kollégáink minimális felár ellenében a kiszállított bútort a helyszínen össze is szerelik.
Budapesten belül akár a vásárlás másnapján, az ország egyéb területeire 10 munkanapon belül már otthonában élvezheti a kiválasztott bútort.

Jótállás:

Az általunk forgalmazott bútorokra minden esetben 12 hónap garanciát vállalunk. Gyártóinkkal szorosan együttműködve gyors és precíz ügyintézéssel állunk rendelkezésére, amennyiben garanciális probléma merülne fel.