Rendelhető is
Akciós

GENOVA relax-funkciós fotel, Bőrből is

Original price was: 309 000 Ft.Current price is: 265 000 Ft.

Genova fotel

Exkluzivitás egyenesen a gyárból az Ön otthonába, 116 x 105 cm VAGY 130 x 105 cm méretben. Egyedileg rendelhető színekben, anyagokban, akár valódi bőrből is.

Ha kiegészítőt keres meglévő kanapéjához, a relax-funkciós fotel is kiváló választás lehet.

A GENOVA bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció a bútor ára a választott kárpit fajtájától függően változhat.

A feltüntetett ár a kisebb, 60recBL+BP jelölésű, 116 x 105 cm méretű elektromos relax-funkciós fotel alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

Leírás

Genova relax-funkciós fotel működése

A GENOVA fotel elektromos relax-funkcióval, 116 x 105 cm (60recBL+BP) és 130 x 105 cm (75recBL+BP) méretben is megrendelhető, többféle kárpittal a szivárvány minden színében, akár valódi bőrből is megrendelhető.

A GENOVA bútorcsalád letisztult modern vonalvezetése, állítható dőlésszögű fejtámlái  a 21. századi bútortervezés képviselője. Hullámrugókkal és hideg habszivaccsal borított ülőfelületet kényelmes pihenést nyújt. Gyönyörű modern kialakítású fotel, amely Önmagában, vagy egy garnitúra részeként is megállja a helyét.

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától és a választott funkcióktól függően!

A feltüntetett ár a kisebb, 60recBL+BP jelölésű, 116 x 105 cm méretű elektromos relax-funkciós fotel alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.