Rendelhető is
Akciós

GENOVA sarok kanapé, bőrből is

399 000 Ft

Genova sarokkanapé

Exkluzivitás egyenesen a gyárból az Ön otthonába. Egyedileg rendelhető színekben, anyagokban és akár plusz elemekkel bővíthető csodaszép ágynak nyitható, ágyneműtartós sarok kanapé mely akár ülőgarnitúra variációban is rendelhető.

Ha kiegészítőt keres meglévő kanapéjához, az sem jelenthet gondot. A Genova kanapéhoz lábtartó, vagy relax-funkciós fotel is rendelhető.

A GENOVA bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

 

Leírás

 

 

Genova sarokkanapé

A Genova sarokkanapé 3 különböző méretben, a paletta minden színében színben és több kárpit fajtában akár valódi bőr huzattal is rendelhető. Ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra az alábbi méretekben: 280 x 207 cm, 280 x 225 cm és 280 x 170 cm. Ezeken kívül plusz extra elemekkel bővíthető minden kivitel. Letisztult modern vonalvezetése, állítható dőlésszögű fejtámlái  a 21. századi bútortervezés képviselője. Hullámrugókkal és hideg habszivaccsal borított ülőfelületet kényelmes pihenést nyújt, míg a praktikus kiegészítők mint a vendégágy és az ágyneműtartó olyan elengedhetetlen tartozékok melyek megkönnyítik a mindennapokat. Gyönyörű modern kialakítású sarokkanapé amely valóban az Ön igényei szerint kerül le a gyártósorról.

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ár a választott kárpit fajtájától függően változhat!

A megadott ár a 280 x 170 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelt takarja, alap árkategóriás kárpittal való megrendeléskor.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.