CHANTAL L alakú sarokkanapé, bőrből is

Rendelhető is

CHANTAL L alakú sarokkanapé, bőrből is

342 000 Ft

Chantal sarokkanapé

A kanapé külmérete 260X220 cm, a kinyitott vendégágy fekvőfelülete 195X120 cm.  Az ülőfelület magassága 44 cm, a karfa magassága 58 cm a földttől.

A Chantal bútorcsalád rendelhető L alakban, U-alakban és ülőgarnitúra variációkban.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

 

Leírás

Cagliari L alakú sarokkanapé mozgó elemei

Cagliari L sarokkanapé méretes fotója

Cagliari U sarokkanapé tulajdonságaibőrből is rendelhető

 

 

 

 

 

Chantal sarokkanapé

220X260 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé amely színben, méretben és állásban is rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is. Az egyik legtöbb variációban rendelhető bútorunk mely a pufftól, az U-alakú sarokgarnitúrán át szinten minden variációban elérhető. A sarokkanapé 2 méretben 260X220 cm-es, illetve 260X163 cm. Modern vonalvezetésű, letisztult formavilágú elegáns sarokgarnitúra, mely beépített vendégágy funkcióval és felnyíló rendszerű ágyneműtartóval rendelkezik, hogy a tökéletes pihenési élményt a minden lakásba elengedhetetlen praktikummal kiegészítve hozhassa el otthonába. A Chantal sarokkanapé egy méltán népszerű bútorcsalád tagjaként érkezett meg üzletünkbe, hogy a letisztult eleganciát népszerűsítse a magyar piacon is. Mostantól csak az Abutoroutlet kínálatában! A megadott ár  nagyobb méretű sarokkanapéra vonatkozik.

 

Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.