Rendelhető is
Akciós

CHANTAL L alakú sarokkanapé, bőrből is

Original price was: 429 000 Ft.Current price is: 389 000 Ft.

Chantal sarokkanapé

A kanapé külmérete 255 x 163 cm, a kinyitott vendégágy fekvőfelülete 195 x 120 cm.  Az ülőfelület magassága 44 cm, a karfa magassága 58 cm a földtől mérve.

A Chantal bútorcsalád rendelhető L alakban, U-alakban és ülőgarnitúra variációkban.

Ha felsorolt kialakítások egyike sem felel meg Önnek, akkor is van megoldás! A Chantal bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

 

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  Cagliari L alakú sarokkanapé mozgó elemei

   

  Cagliari U sarokkanapé tulajdonságai

   

  Chantal sarokkanapé

  255 x 163 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé amely színben, méretben és állásban is rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is.

  Az egyik legtöbb variációban rendelhető bútorunk mely a pufftól, az U-alakú sarokgarnitúrán át szinten minden variációban elérhető.

  Modern vonalvezetésű, letisztult formavilágú elegáns sarokgarnitúra, mely beépített vendégágy funkcióval és felnyíló rendszerű ágyneműtartóval rendelkezik, hogy a tökéletes pihenési élményt a minden lakásba elengedhetetlen praktikummal kiegészítve hozhassa el otthonába.

  A Chantal sarokkanapé egy méltán népszerű bútorcsalád tagjaként érkezett meg üzletünkbe, hogy a letisztult eleganciát népszerűsítse a magyar piacon is.

  Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától és a választott funkcióktól függően!

  A feltüntetett ár a 255 x 163 cm méretű sarokkanapé kialakításra  érvényes (2FB+OSB), vendégágy-funkcióval és ágyneműtartóval, alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

  Kapcsolódó termékek