Akciós

NAWE sarokgarnitúra, Bőrből is

439 000 Ft

NAWE sarokgarnitúra állítható mélységű háttámlákkal. Jobbos- és balos állásban és az ön által megálmodott színű és típusú kárpittal rendelhető, kényelmes, rugós ülőfelületű sarokgarnitúra. Ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra mely igazi ékessége lesz nappalijának. Igény szerint áthelyezhető fejtámlák is rendelhetőek hozzá.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Kategóriák: ,

Leírás

NAWE sarokgarnitúra

szivacsos felület hullámrugós műanyag lánazat állítható támla

250 cm x 205 cm-es sarokgarnitúra amely,ágynak nyitható, ágyneműtartós, jobbos- és balos állásban-, minden színben és kárpit típusban rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is. A háttámlát áthelyezhető fejtámlákkal egészítheti ki, melyek akár utólag is megrendelhetőek. Keskeny karfái nem növelik túlságosan a kanapé méretét, így kisebb szobákba is tökéletes választás lehet.

A NAWE sarokkanapé alatt ágygépes rendszerű, hullámrugós felületű, kényelmes vendégágy funkció és felnyíló ágyneműtartó található. A háttámlák mélysége állítható, így mindenki úgy alakíthatja magának a bútort ahogy neki kényelmes. Tűzött háttámlái és ülőfelülete modern megjelenést biztosítanak. A minőségi bútorvázat hullámrugók és hideg habszivacs borítja amely így tökéletes kényelmet nyújt használójának. Fekete vagy fém színben választható elegáns fémlábak  teszik teljessé ezt a nagyszerű kanapét.

A megjelölt ár fejtámlák nélkül, egy színű, alap kategóriás kárpittal értendő.

fejtámla /db ár: 16.000.-tól

 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.