Akciós

NAWE U-alakú sarokgarnitúra, Bőrből is

Original price was: 659 000 Ft.Current price is: 599 000 Ft.

NAWE U-alakú sarokgarnitúra állítható mélységű háttámlákkal. Jobbos- és balos állásban, többféle kárpittal-, a szivárvány minden színében rendelhető, kényelmes, rugós ülőfelületű U-alakú sarokgarnitúra. Ágynak nyitható, dupla ágyneműtartós sarokgarnitúra, mely igazi ékessége lesz nappalijának. Igény szerint áthelyezhető fejtámlák is rendelhetőek hozzá.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Leírás

NAWE U-alakú sarokgarnitúra

szivacsos felület hullámrugós műanyag lánazat állítható támla

205 x 322 x 186 cm-es U-alakú sarokgarnitúra amely,ágynak nyitható,  két ágyneműtartós, jobbos- és balos állásban-, minden színben és kárpit típusban rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is. A háttámlát áthelyezhető fejtámlákkal egészítheti ki, melyek akár utólag is megrendelhetőek. Keskeny karfája nem növeli túlságosan a kanapé méretét, így kisebb nappaliba is tökéletes választás lehet.

A NAWE U-alakú sarokgarnitúra alatt ágygépes rendszerű, hullámrugós felületű, kényelmes vendégágy funkció és 2db felnyíló ágyneműtartó található. A háttámlák mélysége állítható, így mindenki úgy alakíthatja magának a bútort ahogy neki kényelmes. Tűzött háttámlái és ülőfelülete modern megjelenést biztosítanak. A minőségi bútorvázat hullámrugók és hideg habszivacs borítja amely így tökéletes kényelmet nyújt használójának. Fekete vagy fém színben választható elegáns fémlábak  teszik teljessé ezt a nagyszerű kanapét.

A megjelölt ár fejtámlák nélkül, egy színű, alap kategóriás kárpittal értendő.

fejtámla /db ár: 16.000.-tól

 

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.