Akciós

POTENZA két karfás sarokgarnitúra

559 000 Ft

POTENZA két karfás sarokgarnitúra

270 cm x 270 cm-es, modern stílusban készült kényelmi sarokgarnitúra állítható fejtámlákkal és különleges kiképzésű karfával. Megjelenését kecses fém lábazata teszi teljessé, mely kétféle színben választható. Hatalmas szövetválasztékban, mindkét állásban rendelhető L alakú kanapé ágyneműtartóval és vendégágy funkcióval.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Kategóriák: ,

Leírás

POTENZA két karfás sarokgarnitúra 3FB+R+2SB

Új modellként érkezett kínálatunkba ez az időtlen formavilággal rendelkező, kényelmi funkciókkal ellátott sarokgarnitúra, amely modern és klasszikus enteriőrbe egyaránt illeszkedik. 12 cm magas fém lábai légiessé teszik megjelenését, rugalmas ülései hullámrugó és hideg habszivacs kombinációjával készültek.
Az állítható fejtámlák komfortossá és egyénre szabhatóvá varázsolják a pihenést mindenki számára. Praktikus bútor, mely könnyen ággyá nyitható és nagyméretű ágyneműtartóval is rendelkezik. Jobbos és balos állásban egyaránt megrendelhető, széles szövetkínálattal, fém színű vagy fekete lábakkal. Válasszon a nappalijába illő kárpitozást, akár valódi bőrből is.

Méretek:

270 cm x 270 cm
fekvőfelület: 205 cm x 135 cm

 

többféle anyagból állítható támla hullámrugós szivacsos felület fém lábazattal bőrből is rendelhető

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a feltüntetett ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelésére vonatkozik

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.