Akciós

TOMINO sarokkanapé

Original price was: 439 000 Ft.Current price is: 379 000 Ft.

Bemutatjuk a Tomino bútorcsaládot, amely teljesen új szintre emeli a kényelmet és az eleganciát. A tágas belső tereket szem előtt tartva készült ez a lenyűgöző sarokkanapé, amely nemcsak luxus megjelenést, hanem kivételes kényelmet is biztosít az egész család és a vendégek számára.

Méretek:

Ülés magasság: 43 cm
Teljes magasság: 85 cm
Szélesség: 288 cm
Mélység: 191 cm

Termékkártya letöltése: TOMINO_LivingSpace

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a választott kárpit fajtájától függően változhat.

Kategóriák: ,

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  A TOMINO bútorcsalád a finom formák, a kényelem és az elegancia ötvözéséből született. Nagy felületei és lekerekített élei már ránézésre is a kényelem és puhaság érzetét keltik. Alacsony, szinte láthatatlan lábai biztosítják a stabilitást és egyben hangsúlyozzák a bútor modern jellegét. Széles elem kínálatának köszönhetően igen jól méretezhető, akár kicsi, akár nagy kanapét szeretne, így a TOMINO bútorcsaládban biztosan talál megfelelő méretű összeállítást.

  A képen látható 288 x 191 cm méretű, OB+3B elemekből álló sarokkanapé ideális választás lehet kevésbé méretes nappalikba is.

  Megrendelhető a szivárvány minden színében, akár valódi bőrből is.

  A megjelölt ár egy színű, alap kategóriás kárpittal értendő. A bútorhoz 3 db párna tartozik, a díszpárnák, a puff és egyéb kiegészítők nem képezik az ajánlat részét, azokat külön lehet megvásárolni.

  Kapcsolódó termékek