Akciós

MARBELLA U-alakú sarokgarnitúra

695 000 Ft

MARBELLA  sarokgarnitúra

179 x 368 x 220 cm méretben rendelhető impozáns megjelenésű, FIX, azaz nem nyitható U-alakú sarokgarnitúra. Hatalmas szövetválasztékból, a szivárvány minden színében megrendelhető, fém színű, vagy fekete lábakkal.

Egy modern nappali remek kiegészítője, állítható fejtámlákkal és dönthető kartámasszal maximális kényelmet nyújt.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat. A párnákat és egyéb kiegészítőket nem tartalmazza az ár!

Leírás

A MARBELLA U-alakú sarokgarnitúra a 2022-es katalógus egyik remekműve. 179 x 368 x 220 cm méretével és impozáns küllemével uralja a teret. Az állítható fej- és kartámaszok gondoskodnak a maximális kényelemről, a vastag élvarrások és a különleges lábai pedig a modern, karakteres külsőről. Hátkárpitozásának köszönhetően térben is elhelyezhető, így érvényesülhet igazán a különleges design.

Magas fém lábai alatt kényelmesen elfér akár a robot porszívó is.

A lábak fekete vagy fém színben választhatóak.

Megrendelhető a szivárvány minden színében, akár valódi bőrből is.

A megjelölt ár a OB+2,5+OL mini jelölésű elemekből álló U-alakú sarokgarnitúra, egy színű, alap kategóriás kárpittal való megrendelésre értendő. A díszpárnák és egyéb kiegészítők nem képezik az ajánlat részét, azokat külön lehet megvásárolni.

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.