Rendelhető is
Akciós

DUBAI 2 személyes kanapé, Bőrből is

Original price was: 234 000 Ft.Current price is: 209 000 Ft.

Dubai két személyes kanapé

A kanapé külmérete: 150 x 90 cm. Az ülőfelület magassága 44 cm. Megrendelhető FIX, azaz nem nyitható- VAGY csak ágyneműtartós-, VAGY ágynak nyitható és ágyneműtartós kivitelben. A kinyitott vendégágy fekvőfelülete: 95 x 185 cm.

Rendelhető puff: 59 x 59 cm

A rendelhető fotel mérete:105 x 90 cm, a 3 személyes kanapé 200 x 90 cm (145 x 185 cm-es fekvőfelülettel)

Ha felsorolt kialakítások egyike sem felel meg Önnek, akkor is van megoldás! A DUBAI bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  A DUBAI két személyes kanapé 150 x 90 cm méretben megrendelhető FIX, azaz nem nyitható- VAGY csak ágyneműtartós– VAGY ágynak nyitható és ágyneműtartós kivitelben, többféle kárpittal a szivárvány minden színében, akár valódi bőrből is.

  A Dubai kanapé egy bútorcsalád tagja amely a klasszikus bútortervezési irányzatokat megtartotta a 21. században is. Így bár a bútor belül a legújabb technikai vívmányokat tartalmazza, kívülről a romantikus és a klasszikus elegancia jegyeit hordozza.

  Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától és a választott funkcióktól függően!

  A feltüntetett ár a FIX, azaz nem nyitható kivitel, alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

  Kapcsolódó termékek