Rendelhető is
Akciós

DUBAI fotel, Bőrből is

Original price was: 167 000 Ft.Current price is: 139 000 Ft.

Dubai fotel

A kanapé külmérete: 105 x 90 cm. Az ülőfelület magassága 44 cm. A fotel akár magában, akár egy lábtartóval, vagy egy garnitúra részeként is tökéletes és stílusos berendezést nyújt otthonának.

Rendelhető puff: 59 x 59 cm

 DUBAI bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  A DUBAI fotel 105 x 90 cm méretben, többféle kárpittal a szivárvány minden színében, akár valódi bőrből is megrendelhető.

  A Dubai fotel egy bútorcsalád tagja amely a klasszikus bútortervezési irányzatokat megtartotta a 21. században is. Így bár a bútor belül a legújabb technikai vívmányokat tartalmazza, kívülről a romantikus és a klasszikus elegancia jegyeit hordozza.

  Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától és a választott funkcióktól függően!

  A feltüntetett ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

  Kapcsolódó termékek