Rendelhető is
Akciós

GENOVA 3 személyes kanapé, Bőrből is

Original price was: 253 000 Ft.Current price is: 249 000 Ft.

Genova három személyes kanapé

Exkluzivitás egyenesen a gyárból az Ön otthonába, 205 x 105 cm méretben. Egyedileg rendelhető színekben, anyagokban és akár ülőgarnitúra variációban is rendelhető.

Ha kiegészítőt keres meglévő kanapéjához, az sem jelenthet gondot. A Genova kanapéhoz lábtartó, vagy relax-funkciós fotel is rendelhető.

A GENOVA bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció a bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

A megadott ár a Sofa 3 jelölésű, 205 x 105 cm-es FIX, azaz nem ágynak nyitható kivitelt takarja, alap árkategóriás kárpittal való megrendeléskor.

 

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  Genova kanapé működése

  Genova 3 személyes kanapé

  A Genova bútorcsalád különböző méretekben, a paletta minden színében színben és több kárpit fajtában akár valódi bőr huzattal is rendelhető.

  A három személyes kanapé FIX, azaz nem nyitható kivitelben rendelhető, állítható fejtámlákkal. Tagoltságát tekintve két ülőegységből áll úgy, mint a két személyes kanapé, csak nagyobb az ülőlapok szélessége (75cm). Plusz, extra elemekkel bővíthető a kanapé, így növelve annak méretét, de kiegészíthetjük akár különálló fotellel, vagy lábtartóval.

  Letisztult modern vonalvezetése, állítható dőlésszögű fejtámlái  a 21. századi bútortervezés képviselője. Hullámrugókkal és hideg habszivaccsal borított ülőfelületet kényelmes pihenést nyújt, míg a praktikus kiegészítők mint a vendégágy és az ágyneműtartó olyan elengedhetetlen tartozékok melyek megkönnyítik a mindennapokat. Gyönyörű modern kialakítású sarokkanapé amely valóban az Ön igényei szerint kerül le a gyártósorról.

  Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ár a választott kárpit fajtájától függően változhat!

  A megadott ár a Sofa 3 jelölésű, 205 x 105 cm méretű, FIX, azaz nem nyitható kivitelt takarja, alap árkategóriás kárpittal való megrendeléskor.

  Kapcsolódó termékek