Akciós

LUKKA MINI sarokgarnitúra, Bőrből is

Original price was: 419 000 Ft.Current price is: 388 000 Ft.

215 x 200 cm méretű, ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra, jobbos- és balos állásban-, az Ön által megálmodott színű és típusú kárpittal rendelhető. Kényelmes, rugós ülőfelületű sarokkanapé mely igazi ékessége lesz nappalijának. Igény szerint több darab fejtámla is rendelhető hozzá. Fekete-, vagy fém színű lábakkal rendelhető.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  LUKKA MINI sarokgarnitúra

  Lukka sarokgarnitúra

  szivacsos felület hullámrugós műanyag lánazat

  215 cm x 200 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós jobbos- és balos állásban, minden színben és kárpit típusban rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is. A háttámlát áthelyezhető fejtámlával egészítheti ki, melyek akár utólag is megrendelhetőek. Keskeny karfái nem növelik túlságosan a kanapé méretét, így kisebb szobákba is tökéletes választás lehet.

  A LUKKA sarokgarnitúrában ágygépes rendszerű, hullámrugós felületű, kényelmes vendégágy funkció és felnyíló ágyneműtartó található. Tűzött ülőfelülete és sima háttámlái strapabíró, modern megjelenést biztosítanak. A minőségi bútorvázat hullámrugók és hideg habszivacs borítja amely így tökéletes kényelmet nyújt használójának.

  Fekete-, vagy fém színű fémlábak teszik teljessé ezt a nagyszerű kanapét.

  A megjelölt ár 1 db áthelyezhető fejtámlával, egy színű, alap kategóriás kárpittal értendő.

  fejtámla /db ár: 17.000.-tól

  Kapcsolódó termékek