Rendelhető is
Akciós

SORI sarokgarnitúra, Bőrből is

Original price was: 499 000 Ft.Current price is: 447 000 Ft.

A SORI sarokgarnitúra, gyönyörű kidolgozású bútorcsalád középső tagja, lágy formavilágú extra kényelmes 255 x 200 cm méretben. Hullámrugós ülőfelületét hideg habszivacs teszi még kényelmesebbé.

Ezerféle színben rendelhető akár L alakban akár U alakban is. A legújabb bútorkatalógus tagjaként érkezett hozzánk és lehet az Öné egyenesen a gyártósorról.

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától függően!

A feltüntetett ár a 3FB+R+OS jelölésű, ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik fejtámla nélkül!

 

Kategóriák: ,

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  Sori sarokgarnitúra méret

  Sori sarokgarnitúra

  A Sori sarokgarnitúra a bútorcsalád középső tagja 255 x 200 cm méretben, ezerféle színben rendelhető romantikus formavilágú csodaszép ülőbútor. Ágynak nyitható, ágyneműtartós és áthelyezhető fejtámla is rendelhető hozzá. A Sori család azon ritka ágynak nyitható kanapék közé tartozik, amelynek kinyitható része az ülőfelülethez hasonlóan hullámrugó és szivacs, így teljes felületében kényelmes.

  Country stílusú megjelenése lágy vonalvezetése igazi kuriózum a férfias, kocka bútorok mellett. Áthelyezhető fejtámlája és állítható kartámasza kellemes pihenési élményt nyújt annak aki emellett a bájos bútorcsalád mellett dönt. A garnitúrához extra díszpárnák is rendelhetőek. Minőségi anyagok felhasználásával, tökéletes tervezési munka eredményeként készült el ez a gyönyörű sarokgarnitúra.

  Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától függően!

  A feltüntetett ár a 3FB+R+OS jelölésű, ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik fejtámla nélkül!

  Kapcsolódó termékek