Akciós

LUKKA U-alakú LARGE sarokgarnitúra

557 000 Ft

200 x 340 x 150 cm méretű, ágynak nyitható, dupla ágyneműtartós U-alakú sarokgarnitúra, amely jobbos- és balos állásban-, az Ön által megálmodott színű és típusú kárpittal rendelhető. Kényelmes, rugós ülőfelületű sarokkanapé mely igazi ékessége lesz nappalijának. Igény szerint több darab fejtámla is rendelhető hozzá. Fekete-, vagy fém színű lábakkal rendelhető.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció, a kiállított / raktáron lévő bútor színe eltérő lehet. A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Leírás

LUKKA U-alakú LARGE sarokgarnitúra

szivacsos felület hullámrugós műanyag lánazat

200 x 340 x 150 cm-es ágynak nyitható,  dupla ágyneműtartós, jobbos- és balos állásban, minden színben és kárpit típusban rendelhető, akár valódi bőr kárpittal is. A háttámlát áthelyezhető fejtámlával egészítheti ki, melyek akár utólag is megrendelhetőek. Keskeny karfája nem növeli túlságosan a kanapé méretét, így kisebb szobákba is tökéletes választás lehet.

A LUKKA U-alakú sarokgarnitúrában ágygépes rendszerű, hullámrugós felületű, kényelmes vendégágy funkció és 2 db felnyíló ágyneműtartó található. Tűzött ülőfelülete és sima háttámlái strapabíró, modern megjelenést biztosítanak. A minőségi bútorvázat hullámrugók és hideg habszivacs borítja amely így tökéletes kényelmet nyújt használójának.

Fekete-, vagy fém színű fémlábak teszik teljessé ezt a nagyszerű kanapét.

A megjelölt ár a OSB+3F+OS jelölésű U-alakú LARGE sarokgarnitúra, egy színű, alap kategóriás kárpittal értendő. A díszpárnák és egyéb kiegészítők nem képezik a bútor részét, azokat külön lehet megvásárolni.

fejtámla ár: 17.000.-/db-tól

    Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.