Rendelhető is
Akciós

GENOVA fotel, Bőrből is

Original price was: 189 000 Ft.Current price is: 165 000 Ft.

Genova fotel

Exkluzivitás egyenesen a gyárból az Ön otthonába, 116 x 105 cm méretben. Egyedileg rendelhető színekben, anyagokban. Önállóan, vagy akár ülőgarnitúra variációban is rendelhető.

Ha kiegészítőt keres meglévő kanapéjához, az sem jelenthet gondot. A Genova kanapéhoz lábtartó, vagy relax-funkciós fotel is rendelhető.

A GENOVA bútorcsalád, akár egyedileg, elemenként is összeállítható, így akár a végtelenségig bővíthető és testre szabható. Az egyedileg összeállított sarokgarnitúrák ára nem egyezik meg a kész méretek árával, így az elem listát és a hozzájuk tartozó árakat kérje kollégáinktól személyesen, vagy e-mailen keresztül!

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció a bútor ára a választott kárpit fajtájától függően változhat.

A megadott ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelés esetére vonatkozik.

Kérdezzen a bútorról:

  Tegye fel kérdését a bútorról, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.


  Leírás

  A GENOVA fotel 116 x 105 cm méretben, többféle kárpittal a szivárvány minden színében, akár valódi bőrből is megrendelhető.

  A GENOVA bútorcsalád letisztult modern vonalvezetése, állítható dőlésszögű fejtámlái  a 21. századi bútortervezés képviselője. Hullámrugókkal és hideg habszivaccsal borított ülőfelületet kényelmes pihenést nyújt. Gyönyörű modern kialakítású fotel, amely valóban az Ön igényei szerint kerül le a gyártósorról.

  Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától és a választott funkcióktól függően!

  A feltüntetett ár alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik! 

  Kapcsolódó termékek