Sarokkanapé

Sarokkanapé választékunk

az Ön igényeit szolgálja. Kitűnő térkihasználtságot biztosít egy-egy ilyen bútordarabbal.

 • Különleges szépségű, és kényelmű kanapé

  AMIGO sarokkanapé

  AMIGO sarokkanapé
  250 cm x 200 cm, fekete szövet és alcantara kárpitozással készült, JOBBOS állású fix design kanapé. Az AMIGO szó spanyol eredetű, többféle jelentéssel bír ~ barát, jóakaró, pártfogó, kvéker ~.
  KIS UNIKUM a kanapék körében, nemcsak a sarokrészen is állítható fejtámlák miatt, hanem a háttámla része szinte a teljes bútoron végigfut!

  199 000 Ft
 • Modern, elegáns fix design kanapél

  BETA sarokkanapé

  Beta ülőgarnitúra
  275 cm x 230 cm,  strapabíró stabil fa alappal készült, fekete minőségi szövetkárpitos modern design ülőgarnitúra. A kanapé rugós ülőfelületét egy lélegző poliuretán habmatraccal borították be, a még nagyobb komfortért.

  199 000 Ft
 • CALIFORNIA sarokkanapé

  California sarokkanapé
  300 cm x 255 cm, 
  modern vonalvezetésű állítható fej- és kartámlás, ágyneműtartós, franciaágynak nyitható, többféle színben és állásban, AKÁR EGYEDI MÉRETBEN is rövid határidővel rendelhető bútor!

  319 000 Ft 299 000 Ft
 • Copperfield kanapé "L" alakban kápráztatja el a vásárlóközönségünket!

  Copperfield “L” alak

  Copperfield “L” alakú kanapé
  305 cm x 150 cm, trükkös sarokgarnitúra. A bútor David Copperfield-ről a többszörös Emmy- díjas, amerikai illuzionista után kapta a nevét….. nem véletlen. Ez a modern minimalista stílusban készült, drapp színű kanapé, megannyi lehetőséget rejt magában! A képeket nézve Ön sem fog hinni a szemének, ezért kérjük látogasson el hozzánk és tekintse meg élőben is ezt az ülőgarnitúrát!

  239 000 Ft
 • Modern íves vonalvezetésű DELTA II kanapé már megérkezett

  DELTA II sarokkanapé

  DELTA II
  250 cm x 190 cm, BALOS állású modern íves, geometrikus formavilágának köszönhetően vonzza a tekinteteket. De nem csak szemet gyönyörködtető a bútor, hanem praktikus is, hiszen pillanatok alatt kétszemélyes ágynak nyitható!

  189 000 Ft
 • JOEY “L” alakú kanapé

  JOEY “L” alakú
  250 cm x 175 cm ülőgarnitúra, a kisebb lakások nappalik ideális kiegészítője. Amennyiben nem szeretné a barátokkal töltött kellemes hétvégi programokat idő előtt félbeszakítani, marasztalja őket éjszakára is hiszen a JOEY “L” alakú kanapé akár vendégágyként is használható!

  129 000 Ft
 • KARINA sarokgarnitúra

  KARINA sarokgarnitúra
  290 cm x 170 cm, állítható kartámaszos modern vonalvezetésű bútor. Most cappucino textilbőr és szürkés zsákszövettel érkezett egy jobbos és egy balos állában. Álmai bútorának csak képzelete szabhat határt, ugyanis a KARINA kanapét több száz szín összeállításban rendelheti meg, MOST BEVEZETŐ ÁRON!

  169 000 Ft
 • Karthago kanapé

  KARTHAGO sarokkanapé
  240 cm x 170 cm, fix háttámlás, rövid határidővel többféle színben rendelhető, ágynak nyitható praktikus bútor.
  Amennyiben Önt hidegen hagyják, a mai kanapé csodák, kérjük látogasson el a 9.kerületi bemutató termünkbe és  tekintse meg a Karthago ülőgarnitúrát, melyben a klasszikusabb vonalak, szorosan összesimulnak a mai trendekkel.

  179 000 Ft
 • MINI sarokgarnitúra

  MINI sarokkanapé
  250 cm x 165 cm, JOBBOS – BALOS állásra szerelhető, többféle színben rendelhető kisebb nappali bútor. Hatalmas megoldást nyújthat kisebb lakásokba, ifjúsági szobákba! Pillanatok alatt ágynak nyitható, és az ülőfelület alatt található tároló számos dolgot elrejthet a kíváncsi szemek elől!

  119 000 Ft
 • MONACO II ülőgarnitúra

  MONACO II sarok
  250 cm x 250 cm, nívós szövetkárpittal készült ágynak nyitható, ágyneműtartós
   kanapé. Prémium töltőanyaggal bélelt, kazettás háttámlája a legkomfortosabb pihenést biztosítja, a kanapén eltöltött hosszú órák alatt is.

  279 000 Ft
 • Magas háttámlás, kényelmes kanapé

  NEBOLO sarok

  NEBOLO sarokgarnitúra
  245 cm x 225 cm, szürke szövetkárpittal készült JOBBOS állású kényelmes, nívós bútor.
  Klasszikus stílusú bútor kényelme a párnázatában rejlik. Már ránézésre is látszik, hogy nem csak az ülőfelület, hanem a háttámla és a karfa is kényelmes habszivacs réteget kapott.

  249 000 Ft
 • Barna színű balos állású PISA II kanapé

  PISA II kanapé

  PISA II sarok
  245 cm x 165 cm, balos állású ágynak nyitható, hatalmas ágyneműtartós bútor. A kanapé barna színű bőrhatású szövettel kárpitozott, melyet vízzel könnyen lehet tisztítani. Gyerekek mellé tökéletes választás lehet, de aki házi kedvence mellé keres egy olyan ülőgarnitúrát amit könnyen lehet tisztítani annak is csak ajánlani tudjuk!

  199 000 Ft
 • Pisa jobbos- balos állásra szerelhető fiatalos design bútor

  PISA sarokkanapé

  PISA sarokkanapé
  235 cm x 165 cm, praktikusan jobbos – balos állásra szerelhető modern vonalvezetésű fix design bútor. Ha Ön szereti a modern bútorokat, melyek kétféle kárpitanyag kombinációjával készülnek, akkor ez a bútor csak Önre vár.

  99 000 Ft
 • Sierra modern minimalista stílusban készült fix design kanapé

  SIERRA DESIGN SAROK

  SIERRA DESIGN SAROKKANAPÉ

  275 cm x 265 cm méretű, BALOS állású FIX design kanapé, ÁLLÍTHATÓ kartámlával! Modern minimalista kialakítással készült, kényelmes kanapé. RENGETEG párnával PÉNZTÁRCA BARÁT ÁRON KÍNÁLJUK!

  199 000 Ft
 • Modern vonalvezetésű kényelmes bútor

  SOLUTION sarokkanapé

  SOLUTION  kanapé
   270 cm x 165 cm, állítható kar- és fejtámlákkal kiegészített kanapé. extra kényelmes rugós ülőfelületével ez a hihetetlenül szép bútor csodás, és kedvelt dísze lesz otthonának. BALOS állásban, kiváló textilbőr kombinációval készült sarokgarnitúra.

  189 000 Ft
 • Kényelmes, modern bútor most ajándék puffal

  SPACETIME sarokgarnitúra

  SPACETIME sarokkanapé
   270 cm x 165 cm, JOBBOS állású, modern kivitelezésű, trendi szövetekkel készült sarokgarnitúra!  Népszerűségét az állítható fej- és kartámlája, rugós ülőfelülete, íves geometrikus formája és optimális méreteinek, és ULTRARENDI színvilágának köszönheti! Elegáns, mégis fiatalos és trendi!

  209 000 Ft
 • TONY sarokkanapé

  TONY sarokgarnitúra
  230 cm x 150 cm, praktikusan JOBBOS – BALOS állásra szerelhető, többféle színben RENDELHETŐ ülőgarnitúra most BEVEZETŐ ÁRON az Abútoroutlet kínálatában!

  99 000 Ft
 • Modern design kanapé TUNIS II névvel azonnal vihető

  TUNIS II kanapé

  TUNIS II. kanapé 
  265 cm x 150 cm-es gyönyörű design kanapé, puffal. Az egymáshoz tökéletesen illeszkedő részek különleges megjelenést és hihetetlen kényelmet nyújtanak. A puha de mégis erős és strapabíró kárpit úgy öleli át pihenés közben, hogy soha többet nem akar majd leszállni a kanapéról

  179 000 Ft